W Collectie

Afzuigkappen

Zuivere lucht en kristalhelder licht

De W11 collectie ontving twee prestigieuze prijzen voor het buitengewone design:

Zuivere lucht, kristalhelder licht, voor koken en meer

Met de unieke 6th Sense technologie en slimme sensoren houden de afzuigkappen de lucht in de keuken altijd schoon, en niet alleen tijdens het koken. 6th Sense Connectivity maakt het mogelijk dat de kookplaat en de afzuigkap met elkaar kunnen communiceren om zo het gebruikgemak en de luchtkwaliteit te vergroten.

CookSense

De 6th Sense sensor detecteert vet en stoom automatisch waardoor het onaangename geuren direct kan verwijderen. De afzuigkap herkent de kook methode, analyseert het type kook stoom en past hierop de kracht van de afzuiging aan.

AirSense

AirSense kan niet alleen kook geuren detecteren, maar ook geuren als schoonmaakmiddel of sigaretten rook. Ook hierop wordt de afzuiging aangepast om de lucht vrij te houden van onaangename geuren. AirSense is beschikbaar in 2 cycli; Intensive en Daily welke ook tijdens dagelijkse activiteiten uw keuken voorzien van frisse lucht.

OdourZero

Het nieuwe OdourZero koolstoffilter, duurzaam tot 5 jaar, vang 98,9% van alle kookgeuren op. Het laat de keuken fris ruiken en houdt het vrij van onaangename geuren dankzij koolstofkorrels van top kwaliteit, welke strategisch zijn geplaatst op de bovenkant van de schoorsteen.

LightSense

LightSense past de verlichting aan, aan jou humeur. U kunt gebruik maken van LightTone, dit is een zelfinstellend licht welke perfect matcht met de sfeer van jouw keuken. Of maak gebruik van DimmerLight, dit regelt de helderheid van het licht om zo uw culinaire creaties een podium te geven! Verder beschikken de W collectie afzuigkappen ook over NightLight, welke met zacht licht 's avonds voor een gezellig sfeer zorgt.

Technologie

iXelium

De iXelium laag op W Collectie afzuigkappen maakt deze aanzienlijk beter bestand tegen krassen en corrosie dan andere afzuigkappen.

Zen Modus

De Zen modus biedt de ideale balans tussen prestaties en stilte, het zorgt ervoor dat de afzuigkap krachtig genoeg is om de lucht schoon te houden, maar ook dat deze in stilte werkt om de keuken een aangename plek te maken.

Double level booster

De Double level booster garandeert extra vermogen om intense geuren, bijvoorbeeld verband voedsel, te verwijderen. De apparaten zijn in staat om maximaal 800m3/u lucht te zuiveren.

Filter verzadiging indicatoren

Om een afzuigkap altijd efficient en veilig te houden, moeten vet- en koolstoffilters periodiek vervangen of gewassen worden. De W collectie afzuigkappen worden geleverd met een speciale indicatoren welke aangeven wanneer dit moet gebeuren.

Vet filter

Het vet filter is een speciale luchtfiltering barriere gelegen aan de ingang van de afzuigkap. De meesten van deze filters worden gemaakt van synthetisch materiaal wat periodiek moet worden vervangen of gewassen.

Connectivity
Blijf slim.
Blijf connected.
Voel je vrij.

De 6th Sense Live App van Whirlpool is een intuïtieve en eenvoudige manier om al uw apparaten overal en altijd te kunnen bedienen.

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt
Vind nu

Ontdek andere lijnen