combi no frost

W Collectie
4 - deurs

Ontdek het intelligent voedselbehoud van 6th Sense

Intelligent voedselbehoud

De W Collectie 4-deurs koelkasten zorgen voor uitstekend voedselbehoud, verbeterde ruimte indeling en ultieme opslag flexibiliteit. Ontdek intelligent voedselbehoud gedreven door de unieke 6th Sense Technologie.

De koelkasten zijn uniek ontworpen met een slim fit van 69cm, om zo perfect en harmonieus te integreren in iedere moderne keuken.

De W collectie 4-deurs koelkasten zijn ontworpen om er vanuit iedere hoek elegant en eigentijds uit te zien. Met een capaciteit van 591 liter is dit een ervaring die de ruimte in uw keuken echt waard is!

6th Sense FreshLock

De intuïtieve 6th Sense FreshLock technologie detecteert automatisch iedere temperatuurs variatie om zo de optimale omgeving te creëren om voedsel zo lang mogelijk vers te houden.

Fresh Lock

6th Sense FreezeLock

De 6th Sense FreezLock technologie zorgt ervoor dat het vriesvak zo is ingesteld dat alle temperatuursschommelingen worden geminimaliseerd. Dankzij deze functionaliteit wordt vriesbrand verminderd en wordt de kwaliteit van voedsel behouden.

Freeze Lock

FlexiFreeze

De ruime FlexiFreeze compartimenten passen zich aan, aan wat u nodig hebt. Zo kunt u altijd de juiste temperatuur instellen voor het voedsel dat u wilt behouden.
- Soft Freeze -7°C: Voorkom het ontdooien van bevroren voedsel dat u binnen een week op zult gaan eten. U kunt het voedsel direct vanuit de vriezer in de pan plaatsen!
- Mild Freeze -12°C: Houdt ijs en dessert klaar om uit te serveren
- Deep Freeze -18°C: Bewaar de voedingswaarden van voedsel langer

Flexi Freeze

Geleidelijke verlichting

Geef je ogen de tijd om zich comfortabel aan het licht aan te passen, dankzij dit belichtingssysteem dat geleidelijk aan gaat zodra u de koelkastdeur opent.

Gradual Lightning

FastFreeze

Nooit meer wachten tot uw voedsel bevroren is. Met een druk op de knop versnelt u het bevriezingsproces en blijft al uw favoriete voedsel langer bewaard.

Fast Freeze

Technologie

Slim ontdooien

Bespaar energie: de slimme sensoren controleren de temperatuur in de koelkast continu, en activeren de ontdooi modus alleen wanneer dit echt nodig is.

ZenTechnologie

Geniet van de stilste motor op de markt.

pin

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt

Vind nu

W Collectie Jupiter 4 Deurs

Whirlpool WQ9 B1L amerikaanse koelkast

Whirlpool WQ9 B1L amerikaanse koelkast

Whirlpool WQ9 E1L amerikaanse koelkast

Whirlpool WQ9 E1L amerikaanse koelkast

Whirlpool side-by-side koelkast: kleur rvs - WQ9 B2L

Whirlpool side-by-side koelkast: kleur rvs - WQ9 B2L

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken

-->