W Collectie

Magnetrons

Ontdek de voordelen van smart cooking via de 6th Sense Live app

De W11 collectie ontving twee prestigieuze prijzen voor het buitengewone design:

De 6th Sense technologie zorgt ervoor dat ieder recept in de helft van de tijd* klaar is!

The nieuwe inbouwmagnetrons van Whirlpool zorgen voor de ultieme kookervaring door de bereidingstijd te verkorten voor een grote verscheidenheid aan lekkere, gezonde gerechten.

*Vergelijking gemaakt met de bereidingstijd van een traditionele Whirlpool oven

MySmartDisplay

De W11 MySmartDisplay is een intuitieve en makkelijk te gebruiken interface die u helpt om een nog betere kok te worden!

Crisp

Geniet van snelle en extra knapperige kookresultaten met de Crisp technologie. Gerechten worden mooi goudbruin en knapperig in minder tijd dan in een normale oven. Met Crisp maak je alles van taart tot omelet of een visgerecht.

CrispFry

Met de CrispFry functie geniet je van knapperig gefrituurde gerechten met weinig of geen olie, ook worden gerechten snel verwarmd, van bevroren tot aan serveertemperatuur.

Stomen & Koken

Stomen & Koken is een gebruiksvriendelijke functie welke u tijd en moeite bespaart en u een gezonde manier van koken biedt. Door de Stomen & Koken functie blijven alle voedingswaarden bewaard.

Forced Air

Het bakken van taarten, meringue and ander gebak was nog nooit zo makkelijk als met de ForcedAir technologie. Voorverwarmde lucht wordt gelijkmatig door de gehele magnetron gercirculeerd, hierdoor zijn de resultaten gelijk aan die van een traditionele oven.

TECHNOLOGIE

Opwarmen & Ontdooien

De Opwarmen & Ontdooien functie zorgt ervoor dat jij je tijd efficienter in kunt zetten! Originele smaken, texturen, geuren en voedingswaarden worden behouden.

Zacht sluitende scharnieren

De nieuwe scharnieren zorgen ervoor dat de magnetrondeur met een subtiele aanraking zacht sluit. De scharnieren zijn zo ontworpen dat ze die van de W collectie oven matchen.

40 cm draaiplateau

Het 40cm draaiplateau biedt genoeg ruimte om verschillende maten borden, bekers of bakjes in de magnetron te plaatsen. Het draaiplateau kan blijven draaien waardoor het voedsel gelijkmatig gegaard wordt.

Steam Clean

SteamClean gebruikt de kracht van stoom om de magnetron vlekkeloos schoon te houden. Het enige wat u hoeft te doen is water in de magnetron stomer te gieten en het schoonmaak programma te selecteren.

KENMERKEN
W11
 
W9
 
W6

6TH SENSE

CONNECTIVITY

GEBRUIKERS INTERFACE

My Smart Display 4.5”

My Smart Display 4.5”

My Smart Display 4.5”

IXELIUM

 

KOOKCOMBINATIES

Tot wel 140 kookcombinaties & recepten

Tot wel 120 kookcombinaties & recepten

Tot wel 120 kookcombinaties & recepten

CRISP FRY

CRISP

STOMEN & KOKEN

FORCED AIR

OPWARMEN & ONTDOOIEN

Connectivity
Blijf slim.
Blijf connected.
Voel je vrij.

De 6th Sense Live App van Whirlpool is een intuïtieve en eenvoudige manier om al uw apparaten overal en altijd te kunnen bedienen.

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt
Vind nu

Ontdek andere lijnen