W Collectie

W11

Ontdek de voordelen van smart cooking via de 6th Sense Live app

De W11 collectie ontving twee prestigieuze prijzen voor het buitengewone design:

De W11 collectie is speciaal ontworpen voor verfijnde, minimalistische keukens. De schoonheid van glas vormt een aanvulling om de onberispelijk strakke lijnen die voor een elegante finish zorgen.

Innovatieve sensoren en functies maken de geavanceerde programma's eenvoudig in gebruik en helpen de consument langs iedere stap van het kookproces om de ultieme gebruikservaring te creëren.

W11 apparaten zijn geïnstalleerd met lineare precisie zodat consumenten van een verbluffend gecoördineerde uitstraling kunnen genieten.

Een design
meesterwerk

Whirlpool begrijpt het belang van vakmanschap en zorgvuldig aangebrachte details. Het tijdloze design van de W9 collectie is een aanvulling op iedere keuken-stijl, waarbij de W9 apparaten naadloos op elkaar aansluiten en zo een eye-catching uitstraling te creëren.

De glanzende afwerking is eenvoudig schoon te maken, hierdoor zijn vlekken en vingerafdrukken iets dat tot het verleden behoren!

Van het platina verchroomde logo tot het getinte glas; elk detail is ontworpen om de algehele Whirlpool ervaring en look te verbeteren.

Intuïtieve intelligentie & geavanceerde prestaties

Met de W11 collectie heeft Whirlpool een lijn gecreëerd die uw behoeften en wensen kan detecteren en u bij iedere stap in het kookproces kan ondersteunen. Whirlpool apparaten leren, en passen waar nodig hun prestaties aan om zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken en te begrijpen zijn.

De W11 collectie beschikt over de unieke 6th Sense technologie welke gegarandeert de beste resultaten biedt met minimale inspanning. De slimme, intuïtieve 6th Sense sensoren denken voor u, en zorgen ervoor dat u alles uit uw apparaten haalt!

Zij staan voor het woord 'gemak' in 'gebruiksgemak' door u te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. De W9 apparaten onthouden uw favoriete programma's en stellen deze precies op het juiste moment aan u voor.

Door aan te voelen wat u nodig heeft presteren de W9 apparaten op hoog niveau en leveren keer op keer uitstekende resultaten.

Ontdek alle producten

Connectivity
Blijf slim.
Blijf connected.
Voel je vrij.

De 6th Sense Live App van Whirlpool is een intuïtieve en eenvoudige manier om al uw apparaten overal en altijd te kunnen bedienen.

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt
Vind nu

Ontdek andere lijnen