W COLLECTION

W6

Ontdek de voordelen van smart cooking via de 6th Sense Live app

De W6 Collectie is een inspirerende combinatie van inbouw apparaten met een minimalistisch design en een innovatieve technologie.

Zuiver glas in combinatie met glanzend roestvrij staal creëert een ideale avant-garde look voor hedendaagse keukens.

Alle W6 apparaten zijn uitgerust met intuïtieve, eenvoudig te gebruiken functies. Ook hebben zij een samenhangend design welke zorgt voor een visuele harmonie en een exclusieve, elegante look.

Een design
meesterwerk

Whirlpool begrijpt het belang van vakmanschap en zorgvuldig aangebrachte details. Het tijdloze design van de W6 collectie is een aanvulling op iedere keuken-stijl, waarbij de W6 apparaten naadloos op elkaar aansluiten en zo een eye-catching uitstraling te creëren.

De glanzende afwerking is eenvoudig schoon te maken, hierdoor zijn vlekken en vingerafdrukken iets dat tot het verleden behoren!

Van het platina verchroomde logo tot het getinte glas; elk detail is ontworpen om de algehele Whirlpool ervaring en look te verbeteren.

Intuïtieve intelligentie &
geavanceerde prestaties

Met de W6 collectie heeft Whirlpool een lijn gecreëerd die uw behoeften en wensen kan detecteren en u bij iedere stap in het kookproces kan ondersteunen. Whirlpool apparaten leren, en passen waar nodig hun prestaties aan om zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken en te begrijpen zijn.

De W6 collectie beschikt over de unieke 6th Sense technologie welke gegarandeert de beste resultaten biedt met minimale inspanning. De slimme, intuïtieve 6th Sense sensoren denken voor u, en zorgen ervoor dat u alles uit uw apparaten haalt!

Zij staan voor het woord 'gemak' in 'gebruiksgemak' door u te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. De W6 apparaten onthouden uw favoriete programma's en stellen deze precies op het juiste moment aan u voor.

Door aan te voelen wat u nodig heeft presteren de W6 apparaten op hoog niveau en leveren keer op keer uitstekende resultaten.

Connectivity
Blijf slim.
Blijf connected.
Voel je vrij.

De 6th Sense Live App van Whirlpool is een intuïtieve en eenvoudige manier om al uw apparaten overal en altijd te kunnen bedienen.

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt
Vind nu

Ontdek andere lijnen