6 maanden Ariel Allin1 PODS GRATIS

Van 1 oktober 2021 t/m 31 januari 2022

6 maanden Ariel Allin1 PODS GRATIS

Ontvang nu 6 maanden Ariel Allin1 PODS GRATIS bij aanschaf van een Whirlpool wasmachine.

De stilste wasmachine*

De stilste wasmachine*

Stilte is belangrijk wanneer je voor jezelf zorgt, wanneer je gefocust bent of geniet van de waardevolle momenten. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine is ontworpen met stilte in gedachte en biedt uitstekende wasresultaten zonder de stilte in huis te verstoren.

*Op basis van de vergelijking van het geluidsniveau tijdens het zwieren gerapporteerd door de fabrikanten van frontloaders wasmachines van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020). Referentiemodellen beginnend met W6XW845.
100% frisheid*

100% frisheid*

Vergeet het wachten! Vergeet de was! Met FreshCare+ Steam kun je de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment en hoef je je geen zorgen te maken over het tijdstip dat je de wasmachine moet leegmaken. FreshCare+ Steam houdt jouw kleding urenlang fris!

*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
Ariel Allin1 PODS

Ariel Allin1 PODS

Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel Allin1 Pods Original wasmiddelcapsules met verschillende compartimenten houdt de ingrediënten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze een super geconcentreerde reinigingskracht geven.

Koop online Koop uw product online bij één van de volgende verdelers.

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze actie?
Stuur een e-mail naar nl_marketing@whirlpool.com