Appel strudel

  • Kopiëren naar bureaublad
Appel strudel main image
Gerelateerde technologie:
Crisp magnetron
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
15 Minuten
Kooktijd
12 Minuten
Porties
4 personen
Appel strudel ingredients
Vegetarisch
Pescotarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Bladerdeeg (frozen) 250 g
  • Gekookte appels 300 g
  • Sultana's 50 g
  • Geraspte schil van de sinaasappel 1
  •  marmelade 50 g

Beschrijving

1. Rol het bladerdeeg uit met een deegroller,en probeer hierbij een rechthoekige vorm (30x25 cm) te creëren.
2. Week de rozijnen in warm water, schil en snijd de appels.
3. Leg de appels in het midden van het deeg over de gehele lengte. Dep de rozijnen droog en verdeel ze gelijkmatig over de appel samen met de sinaasappelschil en jam.
4. Vouw het deeg dubbel en druk de uiteinden dicht.
5. Leg de strudel op het ingevette crisp® bord en bestrijk het oppervlak met melk. Bak met de crisp® functie gedurende 10-12 minuten.
Crisp magnetron

Gerelateerde technologie:

Crisp magnetron

Met de Crisp-functionaliteit geef je je voedingsmiddelen een knapperige en gouden buitenkant.
Gerelateerde recepten