Hotte W Collection

W Collection

Afzuigkappen

Schone lucht, intelligente verlichting

BEKIJK DE VIDEO BEKIJK DE VIDEO
Zoom fonction CookSense

CookSense

CookSense selecteert intuïtief de juiste afzuigsnelheid voor elke kookstijl.
De 6TH SENSE sensor detecteert en verwijdert automatisch vetdeeltjes en stoom, waardoor onaangename of ongewenste geurtjes worden verwijderd en een uitstekende luchtkwaliteit gegarandeerd wordt. Met CookSense zijn afzuigkappen nog eenvoudiger te bedienen, de 6TH SENSE technologie wordt met een druk op de knop geactiveerd.

Hotte + plaque de cuisson

AirSense

AirSense is de perfecte manier om een keuken moeiteloos fris en schoon te laten ruiken. AirSense blijft zelfs werken na het koken, door niet alleen kookgeuren te detecteren maar ook andere geuren zoals oplosmiddelen en sigarettenrook. Deze werkt in 2 cycli, 'intensief' om rook en sterke geuren te elimineren en 'dagelijks' om andere geuren te elimineren.

Zoom filtre à charbon

OdourZero

De nieuwe gepatenteerde OdourZero-koolstoffilter, die tot 5 jaar meegaat, vangt 98,9% van de kookgeuren op. Deze laat de keuken fris ruiken dankzij hoogwaardige koolstofkorrels die strategisch bovenaan de schouw zijn geplaatst.

Ajustement possible de l'éclairage

LightSense

Intelligente verlichting, die zich aanpast aan jouw wensen.

LightTone: maakt het mogelijk om de kleur van de verlichting aan te passen volgens jouw wensen. Van warme en ontspannende verlichting tot fris en energieke verlichting.
DimmerLight: past de lichtintensiteit aan naar wens.
NightLight: NightLight verlichting aan de voorzijde van het bedieningspaneel verzekert een subtiele verlichting en een rustige sfeer in de keuken aan het einde van de dag.
Autolight: perfecte synchronisatie tussen de dampkap en de kookplaat. Hoe meer kookzones gebruikt worden, hoe intenser de verlichting.

TECHNOLOGIEËN

iXelium-behandeling

Dankzij de geavanceerde nanotechnologie is de unieke iXelium-coating op de roestvrijstalen afzuigkappen van Whirlpool aanzienlijk beter bestand tegen krassen en corrosie dan traditionele afzuigkappen.

ZenMode

De ZenMode biedt een perfecte balans tussen prestaties en stilte, en zorgt er bovendien voor dat de afzuigkap krachtig genoeg is om de lucht fris en schoon te houden. Resultaat: een stillere, aangenamere keuken.

Filterverzadigingsindicatoren

Vetfilters en koolstoffilters moeten regelmatig worden vervangen of schoongemaakt. De afzuigkappen hebben een speciale filterverzadigingsindicator die je automatisch laat weten wanneer je de filter moeten vervangen of schoonmaken.

Vetfilter

De vetfilter is een speciale luchtfilterbarrière aan de ingang van de afzuigkap. De filter kan van verschillende materialen zijn gemaakt. De meest gebruikte filters zijn gemaakt van een synthetisch materiaal dat regelmatig moet vervangen worden of van metaal dat kan gereinigd worden.