W Collectie

Inductie Kookplaten

Ontdek de voordelen van smart cooking via de 6th Sense Live app

De W11 collectie ontving twee prestigieuze prijzen voor het buitengewone design:

Geniet van een nieuwe interactieve kookervaring

De intelligente 6th Sense sensoren controleren de temperatuur en passen deze aan om altijd gelijkmatig gegaarde resultaten te garanderen. Bereik perfectie en laat u inspireren door een geheel nieuwe manier van koken.

SmartSense

Gemakkelijk te gebruiken dankzij video's, afbeeldingen en de app, de 6th Sense technologie biedt een stapsgewijze handleiding met wel 100 recepten voor de perfecte kookervaring.

FlexiFull

FlexiFull maakt het mogelijk om potten en pannen van verschillende soorten en maten vrij te kunnen bewegen op het volledig kookoppervlak. Dankzij de vrijheid van FlexiFull is het mogelijk om dezelfde temperatuur te gebruiken over de hele kookplaat. De temperatuur wordt gelijkmatig verdeeld om tijd en energie te besparen.

MySmartDisplay

Alle W11 kookplaten beschikken over een 4.5" TFT display welke u helpt uw kookresultaten elke keer weer te perfectioneren. U selecteert een van de vele kookcombinaties en MySmartDisplay biedt u stapsgewijze assistentie. MySmartDisplay beschikt over een grote keuze aan voedsel categorieen en kook methodes en biedt u een slimme manier om altijd perfecte resultaten te bereiken.

Technologie

6th Sense Assisted-Cooking

De kookplaat detecteert de pan automatisch waardoor de slimme sensoren direct de ideale temperatuur instellen, om zo de meest ingewikkelde maaltijden perfect te bereiden. Met verschillende kookmethodes voor verschillende voedsel soorten, heeft u een brede keuze aan manieren om uw eten perfect en moeiteloos te bereiden.

iXelium

Whirlpool kookplaten zijn voorzien van iXelium, een gepatenteerde technologie waardoor de apparaten nooit hun glans verliezen. Krasbestendige, en eenvoudig te reinigen oppervlaktes blijven glanzend en in tact.

Extreme flexibiliteit

Het werkblad van de kookplaat is extreem dun, waardoor dit een minimalistische look krijgt. De kookplaten worden geinstalleerd tot 1cm dikte van het aanrecht.

Connectivity
Blijf slim.
Blijf connected.
Voel je vrij.

De 6th Sense Live App van Whirlpool is een intuïtieve en eenvoudige manier om al uw apparaten overal en altijd te kunnen bedienen.

Vind het dichtstbijzijnde Whirlpool verkooppunt
Vind nu

Ontdek andere lijnen