Neem contact op

Neem contact op

Onze consumentenservice is 5 dagen per week beschikbaar om je advies te geven over het onderhouden van je apparaten of om problemen met je apparaten op te lossen.

COVID-19-INFORMATIE

Beste klant,

 

De verspreiding van het coronavirus Covid-19 leidt nationaal en internationaal tot vergaande maatregelen en beperkingen. Deze kunnen van invloed zijn op de services en diensten van Whirlpool Nederland. Veiligheid en gezondheid staan voor ons altijd voorop.

 

Productie en distributie: vertragingen mogelijk
Whirlpool Nederland is zich bewust van de verantwoordelijkheid om juist in deze tijd te zorgen voor een optimale beschikbaarheid van huishoudelijke apparatuur. Zo lang de adviezen van overheden en instanties het toestaan staan wij voor je klaar, zodat jij optimaal kunt zorgen voor je naasten. Op dit moment zijn onze productielocaties en logistieke organisatie grotendeels operationeel. Door de toegenomen vraag naar huishoudelijke apparatuur en de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en onderdelen zijn van sommige producten echter tekorten ontstaan. Hierdoor kunnen leveringen aan (web)winkels tijdelijk vertraging oplopen. We adviseren je voor aanschaf na te gaan of een product uit voorraad leverbaar is of dat je mogelijk een langere levertijd kunt verwachten. Zo voorkom je verrassingen achteraf!

 

Service en reparatie
Onze telefonische consumentenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur via 076 - 530 64 00. Onze monteurs zijn dagelijks onderweg om consumenten te helpen. Een defect aan een koelkast, kookplaat of wasmachine? Whirlpool Nederland doet er alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Kan een reparatie even wachten? Dan vragen wij je misschien iets langer geduld te hebben.

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur ons een berichtje via contactcenter_nl@whirlpool.com.
Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.

Vjel onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Persoonlijke gegevens
Productgegevens
Velden met (*) zijn verplichte velden.
Waar vind je het typenummer en serienummer?
Het serienummer (S/N) staat vermeld op de service sticker op de achterzijde van de gebruiksaanwijzing. Het typenummer vind je op de eerste pagina van de gebruiksaanwijzing of je kunt het serienummer (S/N) of het model vinden op de service sticker die in het apparaat is geplakt. Gelieve de service sticker NIET uit het apparaat te verwijderen.
Toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens
Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:
a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot WHIRLPOOL en andere merken van Whirlpool Corporation.
b) Ik ga ermee akkoord dat "Domestic & General Insurance PLC" contact met mij opneemt met betrekking tot garanties.

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met onze consumentenservice.