Garantie – bedankt voor uw vertrouwen in Whirlpool!Whirlpool produceert stijlvolle apparaten, uitgerust met een intelligente technologie, die u veel werk uit handen nemen. Uw leven wordt gemakkelijker en aangenamer dankzij de intelligente apparaten van Whirlpool. Op alle Whirlpool apparaten geldt een fabrieksgarantie van 24 maanden  (zie garantievoorwaarden). Alle technische defecten die zich (bij normaal gebruik) tijdens de garantieperiode voordoen, zullen zonder berekening van kosten worden gerepareerd.

Registreer gratis uw product

5 jaar garantie op onderdelen

Registreer uw product binnen 60 dagen na de aankoop van uw apparaat en u krijgt 5 jaar garantie op alle onderdelen van uw apparaat (3 jaar extra in aanvulling op de 2 jaar fabrieksgarantie). In geval van een defect, ook na afloop van de fabrieksgarantie, vervangen wij het onderdeel gratis voor u en betaalt u slechts de arbeid van de reparateur en de voorrijkosten. Om van de 5 jaar garantie gebruik te kunnen maken, dienen reparaties te worden uitgevoerd door reparateurs erkend door Whirlpool. Algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze promotie. Dit aanbod is alleen geldig in Nederland. Voordat u van deze promotie gebruik maakt, dient u de bijsluiter bij uw apparaat te lezen of de website garanplus.eu/promo5 te bezoeken.

Registreer u op het gratis nummer 08000 222807*

*Hotline van Domestic & General. Indien u geïnteresseerd bent en u belt naar dit nummer, kan Domestic & General u een aanbieding maken voor een verlengd garantieplan voor uw huishoudelijk apparaten.

REGISTREER

5 jaar garantie
bij aankoop van vier of meer Whirlpool inbouwapparaten

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur met de verlengde garantie van vijf jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de twee jaar fabrieksgarantie drie jaar verlengde garantie!

Garantievoorwaarden

  • U komt in aanmerking voor de garantietermijn van vijf jaar, als u zich binnen één maand na levering van vier of meer inbouwapparaten, online registreert.
  • De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer u vier of meer inbouwapparaten van Whirlpool in één keer koopt.
  • Alle apparaten dienen gelijktijdig in Nederland te zijn aangeschaft en in Nederland in gebruik te zijn.
  • Registratie dient uiterlijk één maand na levering of installatie van de apparatuur plaats te vinden en ontvang direct uw garantiecertificaat.
  • Voorrijkosten worden niet gedekt tijdens de drie jaar verlengde garantieperiode.
REGISTREER

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken