Nieuwe Amerikaanse koelkast

Nieuwe Amerikaanse koelkast

Meer opbergen, minder denken

FlexiFeeze

FlexiFeeze

Profiteer van maximale flexibiliteit om voedsel bij de ideale temperatuur in je diepvriezer te bewaren. Kies de instelling die bij je past en geniet altijd van optimale bewaaromstandigheden.

Soft Freeze -7°C: vermijd het ontdooiproces voor bevroren voedsel dat je pas binnen een week wilt consumeren. Je kunt voedsel direct uit de diepvriezer in de pan leggen.

Mild Freeze -12°C: houd ijs en desserts in optimale conditie om direct te serveren.

Deep Freeze -18°C: optimale temperatuur om de voedingswaarde van je producten te behouden.
Horno negro encastrado con vapor

Total NoFrost

Met de hand het ijs uit je diepvriezer schrapen? Condensatie in je koelkast? Dankzij Total NoFrost is dat allemaal voorgoed verleden tijd.

Altijd maximale versheid met de 6TH SENSE technologie

Ervaar de beste bewaaromstandigheden met de 6TH SENSE technologie die temperatuurschommelingen detecteert door externe oorzaken (bv. het openen van de deur of wanneer je vers voedsel hebt toegevoegd) en snel de ideale temperatuur herstelt.

Maximale flexibiliteit, minimale stress

FreshBox

FreshBox

In de twee FreshBox-lades blijven fruit en groenten tot wel 15 dagen supervers.
*Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten. Interne testprocedure.
Beauty Box*

Beauty Box*

Perfect om kleine artikelen, zoals schoonheidsproducten en verzorgingscrèmes, gekoeld te bewaren en altijd bij de hand te hebben.
*Enkel beschikbaar op WQ9 U2BL EF & WQ9 U3L EF.
STIL EN SNEL

Zen Inverter

Geniet van de rust en stilte in je woning. De ZenInverter compressor zorgt voor een stille werking: met 36dBA is de koelkast nauwelijks hoorbaar.*
*Enkel geldig voor de modellen WQ9 B2L EF & WQ9 U2 BL EF

Fast Freeze

Bevroren lucht bevriest voedingsmiddelen snel zodra je ze in de diepvriezer legt, zodat je ze beter en langer kunt bewaren.