Whirlpool wasmachine met FreshCare+ Steam

FreshCare+ Steam wasmachine

100% frisheid*, zelfs als je jouw wasgoed in de machine vergeet

*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uren na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
Trommel Whirlpool wasmachine met kleding en stoom

FreshCare+ Steam

Dankzij de FreshCare+ optie blijft jouw wasgoed urenlang fris na afloop van het wasprogramma*. De machine gebruikt stoom en zachte schommelingen van de trommel om het wasgoed in beweging te houden. Dit voorkomt dat de was gaat stinken of de stof gaat kreuken.
Met FreshCare+ Steam kan je de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment. Je hoeft je geen zorgen te maken over het tijdstip dat je de wasmachine moet leegmaken.
(*) FreshCare+ remt dankzij het stomen en draaien de verspreiding van de belangrijkste bronnen van slechte geuren in de wasmachine tot 6 uur na het wassen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken en dekbedden.
Trommel Whirlpool wasmachine met blauw hemd en stoom

SteamRefresh

SteamRefresh frist kleding op in slechts 20 minuten: handig voor als kleding niet echt vies is, maar wel een snelle opfrisbeurt kan gebruiken. In deze speciale verfrissingscyclus dringt stoom in de vezels van kleding en verwijdert zo onaangename geuren, ontspant vezels en strijkt kreuken glad. Jouw kleding is binnen 20 minuten weer klaar om te dragen!
Witte badhanddoeken op Whirlpool wasmachine

SteamHygiene

Zodra de SteamHygiene-optie is geactiveerd, vult stoom de trommel met een temperatuur van 70-80°C gedurende 20 minuten. Deze behandeling verwijdert tot 99,9% van de meest voorkomende bacteriën*. Ideaal voor de gevoelige huid en ook nog eens goed voor het milieu.
(*) getest door Allergy UK op katoen 40°C, synthetisch 40°C en beddengoed 60°C met stoomoptie geactiveerd.
TECHNOLOGIEËN

SoftMove

Het SoftMove-systeem biedt 6 aangepaste trommelbewegingen op gebied van snelheid en rotatie voor een delicate behandeling van vezels en kleuren en een onberispelijk wasresultaat.

Clean+

De Clean+ optie geeft je de kans de wascyclus aan te passen door te kiezen tussen 3 niveau's van vervuiling om alle soorten vuil te verwijderen.

Inverter motor

De wasmachine beschikt over een duurzame, stille en geavanceerde inductiemotor die een lange levensduur van uw wasmachine garandeert. De Inverter motor is zeer energie-efficiënt. Whirlpool geeft 10 jaar garantie op de Inverter motor.
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO