Ontdek Space400

Ontdek Space400

Een nieuwe dimensie in de keuken

Everest Serie 400 - Video
BEKIJK DE VIDEO

400 l megacapaciteit met een breedte van 70 cm, ruimte voor zelfs het langste boodschappenlijstje

Eindelijk is er een inbouwkoelkast met ruimte voor alles en waar alles een eigen plek heeft

Eindelijk is er een inbouwkoelkast met ruimte voor alles en waar alles een eigen plek heeft

Space400 heeft een enorme capaciteit van 400 liter, 40% meer dan een standaard inbouwkoelkast, en biedt ruimte om alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen, zelfs de langste boodschappenlijstjes.

Space400 beschikt over een unieke breedte van 70 cm die in elke keuken past, zodat de buitenkant net zo mooi is als de binnenkant.

Voedsel steeds overzichtelijk opbergen in Space400

Dankzij innovatieve oplossingen helpt Space400 je optimaal gebruik te maken van de uitzonderlijke megacapaciteit om alle voedingswaren op te bergen, zelfs de meest omvangrijke. Intelligente oplossingen zorgen ervoor dat je de binnenruimte maximaal benut en dat je jouw voedingswaren overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar kunt opbergen.

Twin drawers

Twin drawers

Maak kennis met optimale flexibiliteit. Twee speciale laden om kleine items, zoals gezonde snacks of kaas, op te bergen.
Flessenrek

Flessenrek

Met dit slimme accessoire kun je flessen horizontaal bewaren, wat veel plek bespaart. De flessenhals ligt hoger om lekken te vermijden. Geen flessen te koelen? Haal de accessoire weg en je hebt een gewoon legplateau met extra opbergruimte.
Extra brede groente- en fruitlade

Extra brede groente- en fruitlade

Extra brede lade met vochtigheidscontrole om de versheid van groenten en fruit langer te bewaren. Dankzij de telescopische geleiders kun je de lade vlot en volledig openen.
6TH SENSE FreshControl

6TH SENSE FreshControl

Versheid, smaak en kleur worden langer behouden*

Met 6TH SENSE FreshControl technologie worden temperatuur en vochtigheid in de gehele koelruimte voortdurend gecontroleerd en wordt de juiste temperatuur sneller bereikt na het openen van de deur. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de vochtigheidsgraad steeds tussen 70% en 85% gehandhaafd wordt zodat de versheid, smaak en kleur van verse voedingswaren langer behouden blijven.*
* Op basis van interne tests die werden uitgevoerd, waarbij een Whirlpool koel/vriescombinatie met FreshControl technologie vergeleken wordt met een Whirlpool koel/vriescombinatie met Total NoFrost technologie met een verdamper.
6TH SENSE FreezeControl

6TH SENSE FreezeControl

Bevries de versheid

De intelligente 6TH SENSE sensoren bewaken en minimaliseren constant alle temperatuurfluctuaties in de vriesruimte. Vriesbrand wordt geminimaliseerd zodat het voedsel na het ontdooien vers smaakt.
TECHNOLOGIEËN

Luchtfilter

Een krachtig en slim systeem om de luchtvochtigheid onder controle te houden, terwijl verspreiding van bacteriën wordt vermeden zodat het voedsel vers en gezond blijft.

StopFrost

Ontdooien duurt slechts één minuut dankzij het exclusieve StopFrost systeem. Een uitneembaar rooster verzamelt het ijs in de vriesruimte en kan gemakkelijk onder de kraan worden afgespoeld om het ijs te verwijderen. StopFrost vermindert zelfs de vorming van ijs in de lade, zodat voedsel nooit meer onder een laagje ijs zit.
Designed to impress. Elk detail zal indruk maken.

Designed to impress. Elk detail zal indruk maken.

De beste technologieën voor een intuïtieve interactie.