La lavatrice più silenziosa in un ambiente

Supreme Silence wasmachine

De stilste wasmachine op de markt*

*Vergeleken met de gerapporteerde geluidsniveau's van fabrikanten van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020) frontloaders wasmachines. De referentiemodellen beginnen met W6XW845.
Scopri la lavatrice più silenziosa

Zen motor

De stilste wasmachine*

Uitstekende prestaties gaan niet langer ten kosten van de stilte in je huis.
De nieuwe Whirlpool Zen technologie biedt een perfect wasresultaat in stilte, met een maximum van 65 dB tijdens het wassen.
De speciale motor met directe aandrijving minimaliseert trillingen en vermindert het geluidsniveau aanzienlijk. Je kan dus op elk moment van de dag wassen zonder lawaai.
*Vergeleken met de gerapporteerde geluidsniveau's van fabrikanten van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020) frontloaders wasmachines. De referentiemodellen beginnen met W6XW845.
Ricostruzione della lavatrice con alcune parti come il motore

Zen zijpanelen en behuizing

Ontworpen om ongelooflijk stil te zijn

De nieuwe wasmachine is uitgerust met zij- en achterwanden die uit één stuk zijn ontworpen om het geluid door motortrillingen te verminderen. De unieke U-vorm minimaliseert het geluidsniveau van de kuip tijdens het wassen.
Richiamo alla silenziosità, persona che dorme

Gemengd | Extra Silence Programma

Geniet van de stilte wanneer jij dat wilt

Ontdek het Extra Silence-programma dat geschikt is voor gemengde ladingen en dat gedurende de hele cyclus onder de 60 dB wast. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over lawaai wanneer je de wasmachine aanzet.
Geniet vandaag met Supreme Silence van een energiebesparing van -30%* ten opzichte van het minimum dat vereist is om tot het A-klasse label te behoren.

Geniet vandaag met Supreme Silence van een energiebesparing van -30%* ten opzichte van het minimum dat vereist is om tot het A-klasse label te behoren.

Dankzij de WaterSave-technologie** verbruiken we minder water en kunnen we de hoeveelheid energie die nodig is tijdens de wasfase verminderen.
*30% energiebesparing ten opzichte van het minimum dat vereist is om tot het A-klasse label te behoren.
**Getest op ECO 40-60 cyclus met 6TH SENSE technologie, met en zonder WaterSave.

Superieure technologie en energiebesparing

De Whirlpool Supreme Silence wasmachine is ontworpen om extra besparingen te realiseren met slimme sensoren die automatisch het energie-, wasmiddel- en waterverbruik aanpassen.

Display digitale della lavatrice

6TH SENSE Technology

Dankzij intelligente sensoren past de 6TH SENSE technologie de duur van de cyclus en het waterverbruik aan op basis van de hoeveelheid wasgoed en het type stof. Bespaar tot 45% energie en tot 50% water bij elke wasbeurt.* Zo zorgt de Whirlpool Supreme Silence voor een perfect schone was en de beste besparing.
*Getest op de programma's Volle belading 45’, Katoen, Gemengde was en Eco 40-60, met en zonder 6TH SENSE technologie.
Cassetto autodose per il detersivo

AutoDose

Wasmiddel besparen bij iedere wasbeurt is essentieel: het is belangrijk voor jou, voor je wasgoed en voor het milieu.
Daarom zijn de nieuwe Whirlpool wasmachines uitgerust met AutoDose. Voor jouw gemak, kun je 26 wassen draaien* zonder opnieuw te hoeven bijvullen.
* Gebruik van de wasmiddellade voor vloeibaar wasmiddel met een lading van 5 kg (normale lading katoen volgens norm IEC 60456, en een wasmiddelconcentratie 4X, gemiddeld 20)
Getto d'acqua direzionato dall'alto

WaterSave

De meest geavanceerde technologie die zorgt voor een buitengewone besparing. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine gebruikt alleen de hoeveelheid water die nodig is en geen druppel meer. Dit door het waterverbruik aan te passen aan de lading en water rechtstreeks op de kleding te sproeien. Zo vermindert je waterverbruikt tot 59%* (-38 liter per cyclus).
*Getest op de Eco 40-60 cyclus met WaterSave en de 6TH SENSE technologie.

Stoom voor maximale frisheid en maximale hygiëne

Het is tijd om een nieuwe hygiënestandaard te omarmen: verzachtend, maar ook grondig en doeltreffend.
Tijd om stoom te ervaren: delicaat voor kleding om elke vezel te beschermen en toch zo krachtig om ​​perfecte hygiëne te garanderen. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine biedt een complete set stoomfuncties om aan al je behoeften te voldoen.

FreshCare +
SteamRefresh
SteamHygiene
Vapore all'interno del cestello della lavatrice
  • 100% frisheid*, zelfs als je even je wasgoed in de machine vergeet.

    Het is niet meer nodig om de wasmachine direct leeg te maken aan het einde van de wasbeurt. Dankzij de FreshCare+ Steam optie blijft jouw wasgoed fris en geurvrij tot 6 uren na het einde van het wasprogramma.* Stoom in combinatie met zachte trommelbewegingen vookomen de verspreiding van onaangename geuren en kreuken.

    *De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
Interfaccia della lavatrice con indicazione delle funzioni
Asciugamani puliti e igienizzati
  • Vergeet bacteriën.

    Het wasgoed wordt aan het einde van de wasbeurt op de meest natuurlijke en delicate manier schoon. Zelfs bij het wassen op lage temperatuur en zonder chemische toevoegingen. Ideaal voor de gevoelige huid en ook nog eens goed voor het milieu. Zodra de SteamHygiene optie is geactiveerd, wordt aan het einde van de wascyclus stoom in de trommel gegenereerd, waarbij de temperatuur gedurende 20 minuten tussen 70°C/80°C wordt gehouden. Deze behandeling elimineert tot 99,9%* van de meest voorkomende bacteriën.

    *Getest door Allergy UK op de programma's Katoen 40°C, Synthetisch 40°C en Beddengoed 60°C met geactiveerde stoomoptie.