FreshCare+ droger

FreshCare+ droger

Ontdek de FreshCare+ revolutie

Jouw kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus*

Jouw kleding blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus*

Bij gewone drogers moet je jouw kleding onmiddellijk uit de machine halen zodra de cyclus beëindigd is om kreuken, onaangename geuren en mogelijk schade aan jouw kleding te voorkomen. Dankzij de FreshCare+ droger is dit niet meer nodig. FreshCare+ houdt jouw kleding fris tot 6 uren na het einde van de cyclus zodat je de machine kan uitladen op het moment dat jou het beste uitkomt.
*FreshCare+ voorkomt tot 6 uren na het einde van de droogcyclus de verspreiding van slechte geuren (in de droger). Niet combineerbaar met programma's voor delicate kleding en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.
FreshCare+

FreshCare+

Meer tijd voor jezelf

Met FreshCare+ geniet je van absolute zorg voor jouw kleding, ook na het einde van de droogcyclus. Activeer de FreshCare+ optie op elk moment tijdens de cyclus. Dankzij een intelligente temperatuurcontrole en zachte trommelbewegingen blijft jouw kleding fris ruiken, alsof het net gedroogd is.
EasyClean condensor

EasyClean condensor

Minder tijd nodig om het filter schoon te maken, perfecte prestaties voor langere tijd. Met de FreshCare+ droger gaat het reinigen van de condensor snel en moeiteloos. Het filter vangt de pluisjes op, waardoor het niet meer nodig is om de condensor direct te reinigen. Gemakkelijk te gebruiken, trek gewoon aan de ergonomische handgreep om het filter eruit te halen en maak hem in een mum van tijd schoon.
Eenvoudig mooi, mooi eenvoudig

Eenvoudig mooi, mooi eenvoudig

De FreshCare+ droger is een echte eye-catcher. Lichte, elegante lijnen, een ruime deuropening voor het gemakkelijker in- en uitladen en een intuïtieve bediening. Het grote LCD-scherm touchscreen zorgt voor een moeiteloze bediening en duidelijke instructies.
TECHNOLOGIEËN

Wolprogramma

Goedgekeurd door The Woolmark Company: dit wolprogramma behaalde het Woolmark Blue certificaat en werd speciaal ontworpen om wollen kleding voorzichtig te drogen én te beschermen. Dit programma is ook geschikt om efficiënt wollen kleding voorzien van het label "Handwas" te drogen.

Inverter motor

De FreshCare+ droger is uitgerust met een stille, robuuste, betrouwbare, energie-efficiënte motor die zorgt voor betere droogresultaten en een lange levensduur van jouw droger garandeert. De speciale Inverter motor werd zorgvuldig ontworpen om zo weinig mogelijk energie te verbruiken, voor meer besparingen. Whirlpool biedt 10 jaar garantie op de Inverter motor.