Whirlpool is een
trots lid van IWBI.

Whirlpool werkt samen met het International
WELL Building Institute en ondersteunt deze organisatie

Bij Whirlpool zetten we ons in om de kwaliteit van het leven thuis te verbeteren en mensen in staat te stellen om elke dag momenten van welzijn te creëren. Daar werken we bij Whirlpool enorm hard aan, met innovatieve oplossingen die voor gemak en gemoedsrust zorgen. Zo heb je meer tijd over voor wat echt telt!

De visie van ons merk sluit perfect aan bij de waarden van IWBI. Daarom zijn we trots deze dynamische wereldwijde beweging te ondersteunen en vooruit te helpen.

Lees meer over het
International WELL Building Institute

IWBI leidt een wereldwijde beweging die wil veranderen hoe we naar gezondheid en welzijn kijken. Dat doet het instituut met zijn mensgerichte benadering van gebouwen, organisaties en gemeenschappen. IWBI gebruikt hiervoor de WELL Building Standard (WELL), een stappenplan voor het creëren en certificeren van ruimtes waarin mensen gezond blijven en zich goed voelen.

Het stappenplan geeft aan hoe verschillende factoren op het gebied van gezondheid ingezet kunnen worden, zodat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn – thuis én op het werk. Bij deze benadering staan fysieke en mentale gezondheid centraal, aan de hand van tien kernconcepten.

Whirlpool en IWBI.  Samen voor meer welzijn.

Whirlpool en IWBI.
Samen voor meer welzijn.

ALS EEN BELANGRIJK LID VAN IWBI BENADRUKT WHIRLPOOL HOE BELANGRIJK WELZIJN IS, THUIS EN OP HET WERK.

Als overtuigd voorstander van meer welzijn in onze woonomgeving schaart Whirlpool zich volop achter deze beweging. Zo ontwikkelen we innovatieve technologieën die energie, water en tijd besparen en die zorgen voor gezondere ruimtes met minder stressfactoren. Naarmate we meer te weten komen over het verband tussen de fysieke omgeving en onze gezondheid, kunnen uitmuntend ontworpen producten een doorslaggevend element zijn om onze levenskwaliteit elke dag te verbeteren.