Tot 12 maanden* Ariel Allin1 PODS GRATIS

Van 1 oktober 2022 t/m 31 januari 2023

Tot 12 maanden* Ariel Allin1 PODS GRATIS

Ontvang nu tot 12 maanden* Ariel Allin1 PODS GRATIS bij aanschaf van een Whirlpool wasmachine.

* Afhankelijk van het gekozen product 6 of 12 maanden, zie productpagina en actievoorwaarden.
De stilste wasmachine*

De stilste wasmachine*

Stilte is belangrijk wanneer je voor jezelf zorgt, wanneer je gefocust bent of geniet van de waardevolle momenten. De Whirlpool Supreme Silence wasmachine is ontworpen met stilte in gedachte en biedt uitstekende wasresultaten zonder de stilte in huis te verstoren.
*Op basis van de vergelijking van het geluidsniveau tijdens het zwieren gerapporteerd door de fabrikanten van frontloaders wasmachines van 8 kg-1400 tpm en meer (december 2020). Referentiemodellen beginnend met W6XW845.
100% frisheid*

100% frisheid*

Vergeet het wachten! Vergeet de was! Met FreshCare+ Steam kun je de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment en hoef je je geen zorgen te maken over het tijdstip dat je de wasmachine moet leegmaken. FreshCare+ Steam houdt jouw kleding urenlang fris!
*De FreshCare+ Steam optie voorkomt dankzij de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen de verspreiding van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na het einde van de wascyclus. De FreshCare+ Steam optie is niet combineerbaar met programma's speciaal voor delicate kleding of donsdekens.
Ariel Allin1 PODS

Ariel Allin1 PODS

Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel Allin1 Pods wasmiddelcapsules met verschillende compartimenten houdt de ingrediënten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze een super geconcentreerde reinigingskracht geven.

Registreer jouw product ook voor extra garantie

Registreer jouw product om gratis extra voordelen te ontvangen!

Koop een Whirlpool wasmachine of wasdroogcombinatie en ontvang tot 12 maanden* gratis Ariel Allin1 PODS wasmiddel.

Koop online Koop uw product online bij één van de volgende verdelers.

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze actie?
Stuur een e-mail naar nl_marketing@whirlpool.com