Spinazie en ricotta taart

Voorbereiding
25 Minuten
Kooktijd
12 Minuten

Ingrediënten

  • een sneufje peper
  • een paar druppels melk
  • 30 g parmezaanse kaas
  • - nootmuskaat
  • 500 g bladerdeeg
  • 500 g bevroren spinazi
  • 300 g gezoute ricotta
  • 1 geklopt ei
  • 30 g pecorino
  • 5 smeltkaas plakjes
Beschrijving

1. Kook de spinazie en laat uitlekken. Hak deze grof en voeg de ricotta, het ei, de kazen, zout, peper en nootmuskaat toe. Meng goed.

2. Bestrooi het Crisp® bord met paneermeel, verdeel het bladerdeeg in twee stukken. Gebruik de helft om het Crisp® bord te bedekken, waarbij de buitenranden iets dikker zijn.

3. Bedek eht deeg met plakjes kaas en giet het spinazie en kaasmengsel eroverheen. Bedek met het resterende bladerdeeg, duw de buitenranden dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bestrijk met de eierdooier en een scheutje melk. Bak gedurende 12 minuten op de Crisp® functie.