Total NoFrost inbouw koelkast

W Collection

Total NoFrost inbouw koelkast

Ontdek een Total NoStress leven dankzij de meest stille Total NoFrost inbouw koelkast op de markt*

*Gebaseerd op een test uitgevoerd met vergelijking van de geluidsverklaring van de concurrenten in november 2020
Het uitzonderlijke design van de Whirlpool Total NoFrost inbouwkoelkast werd bekroond met een Red Dot Design Award 2022.
Reddot
Scopri la lavatrice più silenziosa

ZenInverter technologie

Extreem efficient, extreem stil

Stilte in huis speelt een belangrijke rol in ons 360° welzijn. De nieuwe W Collection Total NoFrost koelkast is voorzien van de ZenInverter technologie die efficiëntie maximaliseert en het geluidsniveau vermindert. Deze invertercompressor werkt op lage snelheid, met het laagst mogelijke geluidsniveau: met slechts 32 dBA is deze koelkast de stilste Total NoFrost inbouw koelkast op de markt*.
Gebaseerd op een test uitgevoerd met vergelijking van de geluidsverklaring van de concurrenten in november 2020*
Ricostruzione della lavatrice con alcune parti come il motore

Total NoFrost technologie

Total NoStress voor jouw voedselwaren

Als het op het bewaren van voedsel aankomt, zorgen de 6TH SENSE Technologie en de Total NoFrost technologie voor ideale bewaarcondities.
De Metal MultiFlow verdeelt de koele luchtstroom gelijkmatig in de koelruimte, terwijl de speciale laden de keuze bieden om
delicate voedselwaren te bewaren naargelang hun behoeften. Deze gecombineerde kenmerken helpen de ideale ruimte te creëren om alle soorten voedsel op hun best te bewaren.
Total NoStress indelen van jouw boodschappen

Total NoStress indelen van jouw boodschappen

Ruimte speelt een belangrijke rol bij het bewaren en organiseren van voedsel.
De nieuwe W Collection Total NoFrost koelkast heeft 10% extra ruimte* om volledige flexibiliteit te organiseren.
*Op 193 cm model vs 177 cm
SPACE MANAGEMENT SUITE

2 in één Flessenhouder

Deze legplaat heeft een geïntegreerd flessenrek, die het mogelijk maakt om voedsel en flessen samen te bewaren. Bovendien is de flessenhouder verwijderbaar, zodat je hem op elke plank kunt zetten.

Flexibele binnendeur

Verplaatsbare halve deurvakken om optimaal gebruik te maken van de verticale ruimte. Gemakkelijke opslag en toegang tot elk item in jouw koelkast door eenvoudig de deurvakken op de gewenste hoogte te plaatsen.

Flexi Shelf+*

Een volledig opvouwbare legplaat waarin lange voorwerpen half kunnen worden opgeborgen, en grote voorwerpen volledig kunnen worden opgeborgen.
* Alleen van toepassing bij de WHC18 T574 P

Gemakkelijke toegang door de uitschuifbare legplaat

Een praktisch, uitschuifbare legplaat in de vriezer, ontworpen om de meest gebruikte ingrediënten te ordenen zodat je ze altijd bij de hand hebt.

De meest intuïtieve technologie voor het conserveren van voedsel

Deli box
Multi FreshBox
Fresh pad
Fresh Box+
Vapore all'interno del cestello della lavatrice
 • Deli box

  Een speciale ruimte om het meest delicate voedsel apart op te bergen en hun smaak en vorm beter te bewaren.

Interfaccia della lavatrice con indicazione delle funzioni
 • Multi FreshBox

  Een aanpasbare lade voor verschillende soorten voedsel wordt gecreëerd door eenvoudig aan de knop te draaien, die het mogelijk maakt te kiezen uit drie specifieke instellingen om specifieke ingrediënten perfect te bewaren - vis en vlees ~(+/-1°C), fruit en groenten ~(+/-3°C) of zuivel ~(+/-2°C).

Asciugamani puliti e igienizzati
 • Fresh pad

  Fresh pad is een uitneembaar dienblad dat in de Fresh Box+ kan worden geplaatst. Dankzij de Microban Silver Shield® coating is het in staat om de groei van bacteriën tot 99,9%* te verminderen, waardoor een gezondere en hygiënischere omgeving voor verse ingrediënten wordt gecreëerd om hun houdbaarheid te verbeteren.

  *Onafhankelijk getest door IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) volgens ISO 22196.
Asciugamani puliti e igienizzati
 • Fresh Box+

  Tot 15 dagen versheid voor fruit en groenten. Met deze lade kan, dankzij de geïntegreerde knop, de ideale vochtigheidsgraad worden gekozen om fruit en groenten in hun optimale toestand te bewaren zodat ze langer vers blijven.

Display digitale della lavatrice

Fast freeze pad

Vries jouw ingrediënten en speciale bereidingen voor op het aluminium pad in de vriezer om te voorkomen dat de stukken aan elkaar kleven en om hun textuur tot 55% te behouden in vergelijking met het standaard vriesproces.
Verkort de invriestijd tot 30%* en behoud de voedingswaarde van jouw voedsel, dankzij het aluminium pad.
* Interne test gedaan met invriezen standaard procedure in een plastic zak in de fast find tray zonder aluminium pad vs in het aluminium pad zonder plastic zak in de fast find tray.
Elegant ontwerp, superieure prestaties

Elegant ontwerp, superieure prestaties

Het ontwerp van de W Collection Total NoFrost inbouw koelkast is opgefrist met de volledige aandacht voor details, waardoor een naadloze integratie in elke keuken mogelijk is en interieurs volledig opnieuw worden vormgegeven.
Prestaties zijn nog nooit zo stijlvol geweest.