Koelkast W7

W Collection

W7 Total NoFrost

Fruit en groenten blijven tot 15 dagen* vers in de FreshBox+

*Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten.
Interne testprocedure.
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Koelkast W7

Fresh Box+

Zonder enige twijfel de beste plaats om fruit en groenten te bewaren. Een lade met een geïntegreerde vochtigheidsregelaar om de versheid van fruit en groenten maximaal te bewaren.

Tot
15 DAGEN*
blijven fruit en groenten vers in de FreshBox+
*Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit, rekening houdend met veelvoorkomend(e) fruit en groenten.
Interne testprocedure.
Koelkast W7 Design

Puur design zowel vanbinnen als vanbuiten

De W Collection Total NoFrost koel-vriescombinatie heeft een elegant en eigentijds design, dat uitblinkt in uitmuntendheid.

Intérieur du réfrigérateur W7

Total NoFrost

Dankzij de Total NoFrost technologie hoef je niet te ontdooien. Koude lucht circuleert continu door de gehele ruimte en voorkomt rijpvorming in de koelkast en ijsvorming in de diepvriezer. Voor een totale gemoedsrust.
Zone Fresh Box

FreshBox 0°

In de FreshBox 0° houd je jouw voedsel perfect vers. Een extra ruimte in de koelkast waar je kwetsbaar voedsel zoals vis, vlees of kaas bij ongeveer 0°C kunt bewaren.
Zone plateau à accès direct

EasyAccess lade

Vind het voedsel dat je het meest gebruikt direct terug. Een speciale uitschuifbare lade voor een beter zicht en gemakkelijke toegang tot het meest gebruikte voedsel dat in de diepvriezer wordt bewaard.
Photo logo compresseur inverter

6TH SENSE compressor

De 6TH SENSE compressor herstelt de ideale temperatuur moeiteloos waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd, in tegenstelling tot een conventionele compressor.

De compressor biedt een hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur met maar liefst 10 jaar garantie.
FLEXIBELE OPSLAGRUIMTE

FlexiShelf

De legplaat die zich aan jouw behoeften aanpast. FlexiShelf kan worden ingetrokken, zodat je hogere items op de legplaat eronder kunt plaatsen, zoals flessen of potten.

Uitschuifbare legplaat

Gemakkelijke toegang tot al het voedsel. De legplaat is uitschuifbaar, zoals een lade, en biedt gemakkelijke toegang tot al het voedsel, zelfs als het achterin ligt.

Flexibele opslagruimte in de deur

De verplaatsbare deurrekjes bieden maximale flexibiliteit om de opslagruimte in de deur van de koelkast naar eigen wens in te delen.