Four encastrable W11

W Collection

W11 Ovens en compacte ovens

Met de 6TH SENSE technologie bereik je steeds perfecte resultaten!

Het uitzonderlijke design van W Collection werd bekroond met twee prestigieuze prijzen:
IF 2020
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Zoom sur l'écran TFT

MySmartDisplay

De W11 Collection heeft een revolutionaire nieuwe Touch Control TFT 4.5" display voor een instinctieve navigatie, net zoals op jouw smartphone. Laat je stap voor stap door een culinaire assistent begeleiden : met een ruime keuze aan gerechten, zal hij optimale kookparameters aanbevelen om een perfect resultaat te garanderen.
Zoom sonde MultiSence

4-punts kerntemperatuurmeter MultiSense

De nieuwe gepatenteerde kerntemperatuurmeter MultiSense controleert de temperatuur op 4 verschillende punten voor een ultieme kooknauwkeurigheid en perfecte resultaten. De zelfdragende structuur kan gebruikt worden voor vlees en vis, maar ook voor brood en gebak.
Zoom zone Cook 4

Cook4

Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.
TECHNOLOGIEËN

iXelium

Deze onzichtbare exclusieve coating op basis van nanotechnologie beschermt het glazen oppervlak tegen slijtage. Dankzij deze coating is het glazen oppervlak bestand tegen krassen en behoudt het langdurig een glanzende uitstraling.

Telescopische rails

De uitschuifbare telescopische rails met automatische blokkering zorgen voor het gemakkelijk hanteren en uitnemen van hete en zware schotels, zonder gevaar voor kantelen of verbranden. De rails zijn verwijderbaar en kunnen op elk niveau geïnstalleerd worden.

SoftClose ovendeur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

Pyrolyse

Wanneer de zelfreinigende functie is ingesteld, wordt binnenin de pyrolyse oven een extreem hoge temperatuur bereikt (ongeveer 470°C), waardoor alle voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek.