W7 collection

W Collection

Magnetron W7

Maak verbinding met 6TH SENSE intelligent cooking.

Magnetron w7 collection
De W7 Collectie is een inspirerende combinatie van inbouw apparatuur met een minimalistisch design en een innovatieve technologie.
RVS design
Het design van glas in combinatie met de glans van roestvast staal maakt iedere moderne keuken helemaal af.
Ontdek het fraaie design
Alle W7 apparaten zijn uitgerust met intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken functies en een passend ontwerp om te zorgen voor een elegante uitstraling.
W7 tijdloos ontwerp

Ontwerp

Een meesterlijk ontwerp

Whirlpool begrijpt het belang van vakmanschap en detail. Het tijdloze ontwerp van de W Collectie is een aanvulling voor iedere huisstijl. De bijpassende toestellen sluiten naadloos op elkaar aan en zijn echte eye-catchers voor jouw keuken.

Fraaie afwerking W7
Zelfs de glanzende afwerkingen zijn ontworpen voor schoonmaakgemak: vingerafdrukken en vlekken zijn verleden tijd.
Unieke Whirlpool ervaring
Van het platina-verchroomde logo tot het getinte glas: elk detail is ontworpen om van te genieten en een nog betere Whirlpool-ervaring te creëren
Ultieme gebruikerservaring

Performance

Intuïtieve intelligentie, geavanceerde prestaties

Whirlpool heeft voor consumenten een reeks van apparaten samengesteld die behoeften aanvoelen en jou kunnen begeleiden. Whirlpool-apparaten leren en passen zich aan jouw gebruikersstijl aan.

6TH SENSE-technologie
De W-collection bevat Whirlpool’s unieke 6TH SENSE-technologie die garant staat voor maximale resultaten met minimale inspanning. De slimme 6TH SENSE-sensoren en intuïtieve functies denken voor jou na. Dit maakt het mogelijk om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.
Eenvoudig koken
Door het geven van de juiste informatie op het juiste moment en het onthouden van jouw favoriete programma's, maken de apparaten van Whirlpool koken wel heel eenvoudig.
Behaal uitstekende resultaten
Onze apparaten leveren keer op keer premium prestaties aan de hand van een een fijne gebruikerservaring. Zo kan jij de meest uitstekende resultaten in de keuken behalen.