W7 collection

W Collection

W7 Combimagnetron

Ontdek een tijdloze klassieker

RVS design
De W7 Collection inbouwapparaten zijn een inspirerende combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie.
Hoogwaardig glas in combinatie met de glans van roestvrij staal is de ideale oplossing voor moderne keukens.
Uitgerust met intuïtieve, eenvoudig te gebruiken functies passen alle W7 Collection inbouwapparaten bij elkaar dankzij een uniform design voor een prachtige visuele harmonie en een exclusieve, elegante look.

Kies een gerecht, met de 6TH SENSE technologie bereik je steeds perfecte resultaten!

De W7 Collection is uitgerust met de unieke 6TH SENSE technologie van Whirlpool die garant staat voor maximale resultaten met minimale inspanning. De slimme 6TH SENSE sensoren en de intuïtieve functies doen het denkwerk voor jou, waardoor je meer uit je apparaten kunt halen dan je ooit had kunnen denken.

Snel en gezond koken

Speciale functies voor een efficiënte en voortreffelijke keuken.

Crisp

Crisp

Van brood en taart tot vis en granola: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met Crisp krijg je dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.
CrispFry

CrispFry

Goudbruin en gezond frituren zonder toegevoegde olie door de gelijkmatige microgolven van de 3D-technologie.
Turbo hete lucht

Turbo hete lucht

Een echte kook- en bakervaring. De ventilator blaast de warmte uniform in de ovenruimte. Dankzij het krachtige verwarmingselement en de ventilator worden dezelfde resultaten bereikt als in een traditionele oven.
Steam&Boil

Steam&Boil

Gezondere en smaakvollere recepten met dank aan de natuurlijke kracht van stoom en de aansluitende set accessoires.

Whirlpool combimagnetrons, koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest

De Whirlpool microgolfovens zijn uitgerust met innovatieve functies, zoals Crisp en CrispFry, en een professionele grill. Bereid je gerechten met dezelfde resultaten zoals in een traditionele oven maar in minder tijd en intuïtiever en geniet elke dag van smakelijke en gezonde recepten.

Andere functies

3D systeem

Het innoverende 3D systeem regelt de verdeling van de microgolven. De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de combimagnetron te verspreiden zodat het voedsel gelijkmatig gaart, zonder hete of koude plekken en zonder dat je het gaarproces hoeft te onderbreken om in de schaal te roeren. Voortaan worden je gerechten steeds gelijkmatig ontdooid, opgewarmd en gegaard, voor snellere en betere resultaten.

SoftClose deur

Dankzij het SoftClose-systeem is een lichte druk op de deur voldoende om de deur uit zichzelf te laten sluiten met een geruisloze en soepele beweging.

SmartClean

Smartclean houdt de combimagnetron brandschoon dankzij de kracht van de stoom. Giet gewoon een glas water in de stoomschaal en selecteer de reinigingscyclus. Achtergebleven vuil of vet veeg je aan het einde van de cyclus weg met een vochtige doek. Dankzij de innovatieve SmartClean technologie is de combimagnetron grondig en efficiënt schoon in slechts 10 minuten, zonder achtergebleven geurtjes en schoonmaakmiddel.

Draaiplateau 40 cm

Het draaiplateau van 40 cm biedt voldoende ruimte voor schotels van verschillende groottes of zelfs meerdere glazen, kopjes of borden tegelijkertijd. De continue rotatiebeweging zorgt voor een gelijkmatige bereiding.

Reheat&Defrost

De gelijkmatige microgolven zorgen voor het snel en gelijkmatig ontdooien van het voedsel met behoud van een optimale textuur, kleur en smaak.

Tips en advies

Hier vind je nuttige informatie over het gebruik van je combimagnetron.

Hoe aardappelen koken in de combimagnetron?

Schil de aardappelen, snijd ze in kleinere stukken (maximaal drie bij drie centimeter is aan te raden) en leg ze in een combimagnetronbestendige schaal met een vingerbreed water. Kook de aardappelen vier tot vijf minuten in de combimagnetron op ongeveer 600 watt.

Hoe gezond is koken in de combimagnetron?

Er is een hardnekkige mythe dat combimagnetrons voedsel blootstellen aan schadelijke straling. Om te beginnen: voedsel dat in de combimagnetron is bereid, is net zo gezond als alles wat je op de kookplaat of in de oven bereidt. Schade veroorzaakt door microgolven of elektromagnetische golven kan worden uitgesloten, omdat de energie van de gebruikte microgolven niet voldoende is.

Daarnaast is koken in de combimagnetron een van de zachtste bereidingswijzen: dit komt omdat belangrijke voedingsstoffen verloren gaan bij hoge hitte en vochtigheid in de pan of oven. De kortere kooktijden van de combimagnetron in vergelijking met koken in de oven of op de kookplaat zijn hier ook belangrijk. Hitte vernietigt vitaminen en voedingsstoffen. Hoe korter de kooktijd, hoe meer voedingsstoffen er overblijven. Door voedsel in de combimagnetron te koken of te stomen met weinig vloeistof blijven vitaminen en mineralen behouden. Veel ingrediënten kunnen zelfs in de combimagnetron worden klaargemaakt zonder water toe te voegen. En met de Whirlpool Crispplaat kan je heerlijk krokante gerechten bereiden met minder of helemaal geen vet.