Inbouwvaatwasser 45 cm

W Collection

Supreme Clean 45cm

De nieuwe dimensie van reinigingskracht.

Vaatwasser met PowerClean Pro

PowerClean Pro

Schitterende resultaten, zonder vooraf met de hand te schrobben of af te wassen.

Dankzij de PowerClean Pro-technologie biedt de nieuwe W Collection Supreme Clean 45cm onverslaanbare prestaties om het meest hardnekkige vuil aan te pakken. De hogedrukstralen aan de achterzijde van de kuip zorgen voor maximale reinigingskracht en leveren uitzonderlijke resultaten, zonder dat je de vaat vooraf moet laten weken of met de hand moet schrobben. Bovendien heb je dankzij de PowerClean Pro-oplossing +30%* extra laadruimte.
*Percentage berekend versus de laadruimte in het onderste rek op modellen uit dezelfde Whirlpool-reeks zonder de PowerClean Pro-oplossing.
BEKIJK DE VIDEO
BEKIJK DE VIDEO
Zoom extra ruimte

+30%* extra ruimte. Flexibiliteit goes big.

Klein van buiten, groot van binnen.
Dankzij de nieuwe pannensteunen aan de zijkant in de PowerClean Pro-zone heeft de nieuwe W Collection Supreme Clean 45cm-reeks +30%* extra laadruimte: grote ovenschalen en pannen kunnen eenvoudig verticaal, en stabiel, worden geplaatst, met optimale reinigingsresultaten, terwijl er ook ruimte vrij komt voor andere vaat. Kortom 10 couverts in een afwasmachine van slechts 45cm.
*Percentage berekend versus de laadruimte in het onderste rek op modellen uit dezelfde Whirlpool-reeks zonder de PowerClean Pro-oplossing.
Zoom "indicatielampje"

Indicatielampje op de grond. Altijd op de hoogte van de fase van de afwascyclus.

Het oranje indicatielampje informeert je over de fase van de afwascyclus. Het kan op 2 verschillende manieren worden geactiveerd:
1) Het blijft branden tijdens de cyclus en knippert op het einde van de cyclus.
2) Wanneer de cyclus begint, licht het lampje een paar seconden op, tijdens de cyclus is het lampje uit en op het einde van de cyclus knippert het lampje.
DESIGN

Intuïtief bedieningspaneel

Het Full Touch bedieningspaneel met duidelijke pictogrammen en directe toegang tot de afwascycli zorgt voor een intuïtieve en aangename gebruikerservaring.

Veelzijdig

Bovenste korf Uitklapbare steunen om op een veilige manier elk type glas in de afwasmachine te plaatsen. Onderste korf Inklapbare bordensteunen voor maximale flexibiliteit bij het inladen van de vaat. Voor een uitzonderlijke reiniging op elk moment.

Mooi en functioneel

De nieuwe Whirlpool vaatwassers hebben een geavanceerd design en kwalitatieve componenten zoals grijze korven en nieuwe roestvrijstalen handgrepen, een echt kenmerk van het unieke streven naar perfectie.