Afbeelding van 6th SENSE technologie whirlpool

Verbeter je leven thuis met de 6TH Sense technologie van Whirlpool

Onze Whirlpool 6TH SENSE technologie is ontworpen om het leven thuis gemakkelijker te maken zodat je je kunt richten op wat er echt toe doet. Het is de intelligentie achter onze producten die welzijn mogelijk maakt door het leven thuis makkelijker te maken en keer op keer geweldige resultaten te leveren.

Deze exclusieve technologie past zich aan je behoeften aan en maximaliseert het resultaat, zowel op het gebied van kwaliteit als het optimaliseren van de middelen die worden gebruikt om dit te bereiken. Het regelt alles zdat jij je kunt concentreren op zorgen voor jezelf. Ontdek onze intuïtieve thuisoplossingen.

Koken met Whirlpool 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE ovens

Whirlpool 6TH SENSE ovens

De intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor je om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik. Kookwijze, temperatuur en tijd worden hierbij automatisch aangepast. De 6TH SENSE technologie zorgt voor een ongeëvenaarde, intuïtieve ervaring. Ontdek onze ovens met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE inductiekookplaten

Whirlpool 6TH SENSE inductiekookplaten

De 6TH SENSE technologie past het vermogensniveau van de kookplaat automatisch aan.
Zo krijg je bij elk gerecht het beste resultaat zonder dat er iets aanbrand. Ervaar een nieuwe manier van koken en zorg elke keer voor het perfecte resultaat. Ontdek onze inductiekookplaten met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE combimagnetrons

Whirlpool 6TH SENSE combimagnetrons

Met de 6TH SENSE technologie stelt de combimagnetron automatisch de tijd en het magnetronvermogen in tijdens kook-, ontdooi- of opwarmcycli. Ontdek onze combimagnetrons met 6TH SENSE technologie.

Koelen met Whirlpool 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE koel-vriescombinaties

Whirlpool 6TH SENSE koel-vriescombinaties

De geavanceerde sensoren van de 6TH SENSE Fresh Control en intuïtieve functionaliteiten passen constant de vochtigheidsgraad en temperatuur in de hele koelkast aan, voor langdurige versheid. Ontdek onze koel-vriescombinaties met 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE vriezers

Whirlpool 6TH SENSE vriezers

De 6TH SENSE technologie bewaakt de temperatuur in jouw vriezer en verhoogt automatisch het invriezen alleen wanneer dat nodig is. Ontdek onze vriezers met 6TH SENSE technologie.

Wassen met Whirlpool 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE drogers

Whirlpool 6TH SENSE drogers

Dankzij de 6TH SENSE technologie nemen onze drogers de vochtigheidsgraad in de trommel waar en passen ze vervolgens de cyclusduur en temperatuur aan. Dit resulteert in een kortere gemiddelde cyclustijd, aangezien kleding slechts zo lang wordt gedroogd als nodig is, in plaats van te veel te drogen of energie te verspillen. Ontdek onze drogers net 6TH SENSE technologie.
Whirlpool 6TH SENSE wasmachines

Whirlpool 6TH SENSE wasmachines

Dankzij de 6TH SENSE technologie detecteert de wasmachine automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest, afhankelijk van het soort stof, de beste cyclusparameters, waardoor je optimale wasprestaties krijgt en de impact op energie, water en tijd wordt geoptimaliseerd. Ontdek onze wasmachines met 6TH SENSE technologie.

Vaatwassen met Whirlpool 6TH SENSE

Whirlpool 6TH SENSE vaatwassers

Whirlpool 6TH SENSE vaatwassers

De innovatieve 6TH SENSE technologie detecteert het niveau van vuil op een lading om de wascyclus te optimaliseren, energie, water en tijd te besparen en elke keer geweldige reinigingsresultaten te garanderen, zonder voorwassen. Ontdek onze vaatwassers met 6TH SENSE technologie.