De Whirlpool magnetrons met 6th SENSE: meer dan alleen opwarmen.

W Collection

De Whirlpool magnetrons met 6th SENSE: meer dan alleen opwarmen.

Bereid heerlijke gerechten zoals uit een traditionele oven - maar dan sneller!

Crisp Technologie

Crisp Technologie

Met de Whirlpool Crisp technologie kun je alles maken: cakes, quiches, pizza of een heerlijk vlees-/visgerecht. Allemaal even knapperig van buiten en mals van binnen.

De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de ovenruimte te verspreiden. Door een samenwerking met de kwartsgrill wordt de Crisp plaat binnen no-time (2 minuten) verwarmd tot een temperatuur van rond de 210°C. Hierdoor worden gerechten in een rap tempo gegaard en kun je binnen 5 minuten al van je eigengemaakte pizza genieten.
CrispFry

CrispFry

De CrispFry-functie wordt aangestuurd door een technologie dat de Crisp-functie combineert met turbo hetelucht, waardoor gerechten heerlijk gefrituurd kunnen worden zonder toevoeging van extra olie. Zo zet je dus snel knapperige gerechten/hapjes op een gezonde manier op tafel.
Turbo Hetelucht

Turbo Hetelucht

De perfecte oplossing om taarten, meringues en gebak te bakken zoals uit een traditionele oven. Dankzij de Turbo hetelucht wordt voorverwarmde lucht gelijkmatig door de magnetron gecirculeerd middels een krachtige ventilator.

Wil jij ook het volledige potentieel van de Crisp-functie verkennen?

Klik hier om al onze recepten te ontdekken en inspiratie op te doen

Mattanja's carrotcake

Mattanja's carrotcake

Laat je zeker niet afschrikken door het feit dat er stukjes wortel door de cake zitten...! Met dit heerlijke recept dat is ontwikkeld door Mattanja en Eefje, dat perfect is als toetje of zoetigheid voor bij de koffie of thee, zal jij zeker de blits maken.
Anna's hartige taart met lof

Anna's hartige taart met lof

Een heerlijk, hartig recept met een frisse nasmaak. Met deze hartige taart die is ontwikkeld door Anna en Leonie heb je van alles wat: het gezonde van de witlof, een pittige smaak van de blauwe kaas en een zoete smaak door de karamel. Dat wordt smullen.
Whirlpool recept broodpudding met karameltopping

Broodpudding met caramel

Broodpudding is een klassieker in België en met behulp van de Crisp-functie heb je dit lekkere gerecht klaar in een mum van tijd. Werk af met wat caramelcrème en je hebt het perfect dessert voor bij de koffie en thee.
Whirlpool recept broodpudding met karameltopping

Appeltaart

Appeltaart is een echte klassieker als het gaat om een bak recept. Dankzij de Crisp technologie tover je deze heerlijke taart binnen 10 minuten op tafel. Zet de koffie maar vast klaar.
Supreme Chef - Video
BEKIJK DE VIDEO