Wasmachines 8 kg

9 van 31 producten
Uw selectie:
+
CAPACITEIT: 8 Kg
Uw selectie:
+
CAPACITEIT: 8 Kg
CAPACITEIT
Hoeveel wasgoed wilt u in de trommel kwijt kunnen?
 • < 7 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt het standaard vulgewicht.
 • 7 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt het standaard vulgewicht.
 • 8 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt extra vulgewicht zodat u meer tegelijkertijd kunt wassen.
 • 9 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt extra vulgewicht zodat u meer tegelijkertijd kunt wassen.
 • 10 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt extra vulgewicht zodat u meer tegelijkertijd kunt wassen.
 • > 10 Kg
  Deze Whirlpool wasmachine biedt uitmuntende capaciteit zodat u alle ruimte heeft voor het wassen van uw kleding.
MODEL
Welk model heeft uw voorkeur?
 • Voorlader
  De klassieke voorlader wasmachine is in kasten te plaatsen of onder andere apparaten.
 • Bovenlader
  Bovenlader wasmachines nemen minder ruimte in beslag waardoor ze ideaal zijn als de ruimte beperkt is.
PLAATSING
Welk type installatie voldoet het beste aan uw wensen?
 • Inbouw
  Inbouwapparaten zijn speciaal ontworpen om in keukenkasten te plaatsen. Als u op zoek bent naar een naadloze integratie in uw bestaande kastopstelling, dan is inbouw voor u de juiste oplossing.
 • Vrijstaand
  Vrijstaande apparaten zijn ontworpen voor optimale flexibiliteit. Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen bestaande kasten om in geplaatst te worden.
ENERGIEKLASSE
Aan welke energieklasse moet het apparaat voldoen?
 • A
 • B
 • C
 • D
SPECIALE EIGENSCHAPPEN
 • FreshCare+ Steam
  Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel[i].
 • 6th Sense Technology
  De exclusieve 6TH SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan voor iedere unieke wasbeurt en draagt zo zorg voor de ideale bescherming van uw kleding.
 • Zen Technology
  Whirlpool Zen-wasmachine is direct op de trommel bevestigd, waardoor minder wrijving en trilling plaatsvindt. Hierdoor ontstaat een fluisterstille was ervaring.
 • Steam Refresh
  Met deze speciale verfrissende cyclus genereert de wasmachine een stoomstroom die in de vezels doordringt, onaangename geuren verwijdert, vezels ontspant en vouwen gladstrijkt
 • Steam Hygiene
  Deze behandeling verwijdert tot 99,9% van de meest voorkomende bacteriën.
 • AutoDose
 • A-30%
  Verminder de hoeveelheid energie die nodig is voor jouw wasgoed.
OMWENTELLINGSNELHEID
Hoe hoog moet het toerental van de machine zijn?
 • 1600 rpm
  Deze Whirlpool wasmachine beschikt over een extra hoog toerental zodat uw wasgoed minder nat uit de machine komt en de droogtijd korter is.
 • 1400 rpm
  Deze Whirlpool wasmachine beschikt over een extra hoog toerental zodat uw wasgoed minder nat uit de machine komt en de droogtijd korter is.
 • 1200 rpm
  Deze Whirlpool wasmachine beschikt over een verhoogd toerental.

wp_facet_zero_result

wp_facet_clear_filter

De beste Whirlpool wasmachines 8kg

De wasmachines van Whirlpool zetten steeds jouw comfort voorop. Ons gamma wasmachines 8kg is dan ook uitgebreid en voldoet aan de behoeftes van elke levensstijl. De beste wasmachine voor jou is de wasmachine die niet enkel je wasgoed onberispelijk schoon maakt, maar je ook voor, tijdens en na elke wasbeurt ontzorgt. Ontdek al onze 8kg wasmachines waarbij kwaliteit de boventoon voert.

Het vulgewicht van je wasmachine

Kies je een nieuwe wasmachine, stem het vulgewicht dan goed af op je eigen, huidige of ingeschatte, hoeveelheden wasgoed. Zo bepaalt niet alleen je levensstijl, maar ook het aantal gezinsleden de wascapaciteit van je wasmachine. Er bestaan onder andere wasmachines van 7kg, 8kg en 9kg:

 • Wasmachine 7kg: Een wasmachine met een capaciteit van 7kg is ideaal voor een gezin bestaande uit gemiddeld twee personen. Hierbij was je enkele keren per week.
 • Wasmachine 8kg: Vanaf het moment dat een gezin uit drie of vier leden bestaat, wordt een wasmachine van 8kg aangeraden. De grotere wastrommel staat je toe het wasgoed van meerdere personen tegelijk te wassen.
 • Wasmachine 9kg: DWonen er gemiddeld vier personen in één huis, dan is een wasmachine met een capaciteit van 9kg ideaal.

De voordelen van een 8kg wasmachine

Valt je oog op een wasmachine met een capaciteit van 8kg, dan heb je waarschijnlijk de nood om efficiënt voor drie tot vier personen te wassen. De Whirlpool wasmachines bieden in deze categorie verschillende modellen aan en staan je toe grotere hoeveelheden wasgoed in één keer te wassen. Op deze manier ontzorg je jezelf maximaal en bespaar je energie, water én tijd. Niet alleen kleding, maar ook meerdere stuks beddengoed van twee tot drie personen kan je tegelijkertijd wassen. Gelukkig hoeft de energieklasse van je wasmachine hierop niet in te boeten: alle 8kg Whirlpool wasmachines behoren tot energieklasse A of B.

8kg wasmachines met 6TH SENSE technologie

De beste wasmachine is de wasmachine die je helemaal ontzorgt. Om jou hierin te ondersteunen, zijn de Whirlpool wasmachines 8kg uitgerust met de nieuwste technologieën en functionaliteiten. Zo doen onze wasmachines niet alleen wat je ze vraagt, maar denken ze ook met je mee. De 6TH SENSE technologie bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de juiste en meest optimale instellingen worden gekozen voor jouw wasgoed. Op basis van het type kleding en het gewicht van je wasgoed wordt het ideale programma bepaald. Je bespaart niet enkel tijd, maar ook energie en water zonder in te boeten op een schonere, frisse was. Ook voor moeilijkere stoffen of delicate stoffen doen de Whirlpool wasmachines hun werk. Zo kan je zorgeloos schoenen die voornamelijk vervaardigd zijn uit stof of sneakers, hoofdkussens, douchegordijnen, wollen truien, donsdekens, enzovoort zorgeloos wassen: de machine regelt de temperatuur automatisch. Zo wordt het risico op een verkeerd gekozen programma uitgesloten.

Whirlpool wasmachines 8kg met speciale eigenschappen

Onze 8kg wasmachines zijn niet enkel uitgerust met de gerenommeerde 6TH SENSE technologie, maar ook met heel wat onderscheidende functies. Zo is een frisse was steeds gegarandeerd dankzij de FreshCare+ Steam functie: Onze 8kg wasmachines zijn niet enkel uitgerust met de gerenommeerde 6TH SENSE technologie, maar ook met heel wat onderscheidende functies. Zo is een frisse was steeds gegarandeerd dankzij de FreshCare+ Steam functie: geen vieze geurtjes in je natte wasgoed zelfs wanneer je het even vergeet in de trommel. Daarnaast geniet je ook van de ZenTechnologie waarbij de trillingen en het geluidsniveau worden verminderd en jij optimaal kan genieten van een rustige omgeving. Tot slot ontdek je ook AutoDose en SteamRefresh: deze laatste functie staat je toe je wasgoed op te frissen zonder dat je het echt hoeft te wassen. Zo bespaar je opnieuw tijd én energie.

Energieklasses wasmachine

Ongeveer de helft van onze toestellen hebben energiewaarde A: hierdoor draag je niet alleen meer zorg voor onze planeet, maar bespaar je ook des te meer in je eigen portemonnee.

Vergelijken
0/4