Nieuwe inductiekookplaat met CleanProtectTM

Nieuwe inductiekookplaat met CleanProtectTM

De makkelijkst te reinigen kookplaat, met enkel water*

*In vergelijking met Whirlpool kookplaten zonder coating.

Weg met schoonmaakstress

Maak alles schoon met enkel wat water en zonder stress.
Laat je kookplaat jaar na jaar mooi glanzen – zonder agressieve hulpmiddelen of schoonmaakproducten!

Bescherm je kookplaat, bescherm de planeet

Bescherm je kookplaat, bescherm de planeet

Wist je dat je dankzij CleanProtect™ tot wel zes flessen ontvettingsmiddel kunt besparen?*
*Besparing berekend over een periode van één jaar, indien acht keer per week 11,4 ml (wat overeenkomt met zes verstuivingen) van een standaard ontvettingsmiddel gebruikt wordt (inhoud fles: 750 ml).

Geniet van jouw kookkunsten

Met de 6TH SENSE technologie draait koken maar om één ding: intuïtie. De juiste temperatuur instellen gaat moeiteloos dankzij de vier speciale, voorgeprogrammeerde functies. Kies gewoon de gewenste functie (warmhouden, smelten, sudderen, koken). De kookplaat stelt dan automatisch het beste vermogen in voor de kookmethode die je hebt geselecteerd.

Warmhouden
Smelten
Sudderen
Koken
#
 • Warmhouden

  Houd bereidingen warm met één druk op de knop. Het eten blijft op de ideale temperatuur zonder dat het zal aanbranden.

#
 • Smelten

  Perfect gesmolten ingrediënten met één druk op de knop.
  De smeltfunctie brengt delicaat voedsel, zoals chocolade en boter, op de ideale temperatuur. Een aangebrande of plakkerige pan? Voorgoed verleden tijd!

#
 • Sudderen

  Laat je gerechten langzaam garen zonder aan te branden.
  De Sudderfunctie is ideaal voor al je slowcookinggerechten. Het vocht verdampt langzaam, waardoor alles lekker sappig blijft en niet aan de bodem van de pan blijft kleven.

#
 • Koken

  Breng en houd water gemakkelijk aan de kook.
  De kookfunctie houdt alles onder controle, verwarmt het water efficiënt en voorkomt spetters en energieverspilling.

Voeg de kookzones naar wens samen

FlexiCook
FlexiSide
ChefControl
#
 • FlexiCook

  Kook voortaan nog flexibeler door twee kookzones met dezelfde temperatuur aan elkaar te koppelen. Bovendien blijft deze flexibele zone actief als je ze maar deels gebruikt.

#
 • FlexiSide

  Deze functie benut de ruimte optimaal en verdeelt de warmte gelijkmatig dankzij vier inductoren. Je kunt de kookzones zowel afzonderlijk gebruiken als verticaal aan elkaar koppelen. Zo plaats je jouw pannen waar je maar wilt.

#
 • ChefControl

  Verdeel de kookplaat in drie verschillende warmtezones en activeer ze automatisch afhankelijk van de plaats van de pan. Je verplaatst je pan makkelijk van de ene zone naar de andere, zodat je gerechten op verschillende temperaturen garen. Begin op een hoge temperatuur en verschuif de pan dan gewoon naar een zone met een lagere temperatuur.

Andere functies

Power Management

Totale flexibiliteit, ook op het vlak van energieverbruik. Stel het gewenste maximumvermogen in door een van de vier niveaus te kiezen: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW of 7,2 kW. De kookplaat verdeelt het vermogen automatisch over alle kookzones en gaat nooit boven de limiet die je hebt ingesteld.

Direct Mapping & Direct Access

Dankzij de nieuwe gebruikersinterface is je kookplaat gebruiksvriendelijker dan ooit. Die visualiseert de kookzones op natuurlijke wijze, waardoor de bedieningselementen voor elke zone erg duidelijk zijn. En dankzij de directe toegang tot de vermogensniveaus is je kookplaat nóg slimmer geworden.

Past moeiteloos in elke keuken

De nieuwe Whirlpool inductiekookplaat is zo ontworpen dat ze naadloos in elke keuken past.
Er is geen ruimte onderaan nodig voor ventilatie aan de voorkant, waardoor de kookplaat altijd heel mooi oogt.
Dankzij de 0-gap structuur, kan het glas van de inductiekookplaat bovendien rechtstreeks op het werkblad gelegd worden, zelfs op de allerdunste.

Het werkblad moet slechts minimaal 12 mm dik zijn zonder oven, of 28 mm mét oven. Zonder aanpassingen past de kookplaat bovendien moeiteloos in de uitsparing van een gaskookplaat van 60 en 65 cm.* Het resultaat? Een naadloze installatie zonder enige stress.

 

 

*Geldig voor inductiekookplaten van 60-65 cm in uitsparingen voor gaskookplaten van 48x56 cm.