Nieuwe MaxiSpace vaatwasser

Nieuwe MaxiSpace vaatwasser

Meer laden, minder denken

Op zoek naar ruimte?

Met de nieuwe MaxiSpace vaatwasser geniet je thuis van alle ruimte die je nodig hebt.

#MeerLadenMinderDenken

Maak kennis met SpaceClean: het grootste derde rek*

Perfect ontworpen zodat al je vaat moeiteloos in de vaatwasser past - van hoge glazen (tot maximaal 13 cm) tot mokken en kommen - en om ruimte over te houden in het middelste rek voor andere vaat.

*Volgens het volume berekend voor de top 5 van toonaangevende merken (Juni 2023).
Een uniek derde rek met geïntegreerde waterstralen

Een uniek derde rek met geïntegreerde waterstralen

SpaceClean is het eerste* derde rek met geïntegreerde waterstralen op de markt, ontworpen door Whirlpool om al je vaat perfect te reinigen, tot in de allerkleinste hoekjes.
*Verwijzend naar alle modellen van vaatwassers met een derde rek met geïntegreerde waterstralen die worden verkocht onder de merken van : Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Markt: EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Mei 2023.
Meer ruimte dankzij de MaxiSpace kuip

Meer ruimte dankzij de MaxiSpace kuip

Deze ruime kuip biedt 10%* EXTRA RUIMTE: er blijft geen vuile vaat meer achter op het aanrecht! Plaats extra grote borden met een diameter tot wel 32 cm in het onderste rek.
*Vergelijking tussen Whirlpool vaatwassers met standaardkuip en andere modellen van Whirlpool met een MaxiSpace kuip. Met ‘extra ruimte’ bedoelen we de grotere totale laadruimte tussen de drie rekken

Automatische programma's met 6TH SENSE technologie

Bespaar tot 40%* water en energie met onze automatische programma’s dankzij de 6TH SENSE technologie. Die detecteert hoe vol de machine zit en hoe vuil de vaat is, en past de instellingen aan.

*Intern getest door de meest intensieve en minst intensieve cycli te vergelijken. De besparingen hebben betrekking op het Auto Gemengd programma. De resultaten verkregen met de andere cycli zijn verschillend.
Ontdek PowerClean Pro

Ontdek PowerClean Pro

+60%* krachtigere waterstralen in het onderste rek kunnen worden geactiveerd voor extra reinigingskracht voor een perfect schone vaat zonder voorspoelen.
PowerClean Pro optimaliseert ook de plaatsing van de vaat door +30%** meer ruimte in het onderste rek.
*Percentage van de waterkracht berekend met PowerClean Pro geactiveerd versus niet geactiveerd.
**Percentage berekend volgens de laadruimte in modellen van dezelfde Whirlpool-reeks zonder PowerClean Pro.
Laat je vaat drogen met NaturalDry

Laat je vaat drogen met NaturalDry

Je vaat tot 99%* perfect droog en tot 40%** minder energie: dit speciale systeem opent automatisch de deur aan het einde van de cyclus om de vaat op een natuurlijke manier te drogen.
*Gebaseerd op gemiddelde droogresultaten van een Whirlpool integreerbare vaatwasser met drie rekken en NaturalDry met een gecombineerde belading inclusief kunststof, glas, staal en porselein, in vergelijking met een Whirlpool integreerbare vaatwasser met drie rekken zonder NaturalDry. De droogresultaten kunnen variëren afhankelijk van het vaatwassermodel en de belading.
**Percentage energiebesparing berekend t.o.v. het Eco-programma met NaturalDry niet geactiveerd.

MaxiSpace: Optimale zuinigheid

De nieuwe vaatwasser is uitgerust met geavanceerde technologieën die uitstekende resultaten garanderen. Voor een ongelofelijk schone vaat en optimale besparingen. De nieuwe MaxiSpace inbouwvaatwasser is verkrijgbaar in energieklasse A, goed voor een 15% lager energieverbruik in vergelijking met een toestel uit energieklasse B.

ANDERE KENMERKEN

Intuïtieve gebruikersinterface

Het is heel eenvoudig om de gewenste cyclus of optie te selecteren.

Nieuw railsysteem

Maximaal comfort en stabiliteit bij het hanteren van het onderste rek van de vaatwasser, zelfs als het vol is.

Silent-optie

Een specifieke optie die het geluidsniveau met 1 tot 3 decibel* verlaagt en tegelijkertijd perfecte afwas- en droogprestaties levert.
*Interne tests waarbij het geluidsniveau van de vaatwasser met en zonder Silent-optie geactiveerd is vergeleken. Minimaal geluidsniveau: 37 dBA
Ontworpen om harmonieus in elke keuken te passen

Ontworpen om harmonieus in elke keuken te passen

De vaatwasser verstellen in de hoogte gaat heel vlot dankzij het eenvoudige installatiesysteem. Het deurpaneel kan tot 84 cm hoog zijn en de plint kan worden herleid tot 0 cm. De nieuwe vaatwasser is uitgerust met glijscharnieren geschikt voor panelen van verschillende materialen, met een gewicht van 3 tot 10 kg en een dikte van 16 tot 25 mm.
Ontdek heerlijke gerechten bereid door de ster van onze keuken, MaxiSpace

Ontdek heerlijke gerechten bereid door de ster van onze keuken, MaxiSpace

De nieuwe MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool is zo ontworpen dat eindeloos veel vaat moeiteloos past. MaxiSpace zorgt dagelijks voor onberispelijk schone borden - en zelfs voor gevulde borden. Want om de extra ruimte van de MaxiSpace te demonstreren, creëerden we voor 1 dag het restaurant La Vaisselle, een Maxi-ervaring.
In restaurant La Vaisselle deed MaxiSpace niet enkel de vaat, hij bereidde er de heerlijkste gerechten. Benieuwd? Ontdek hier de recepten. Bon appétit!