Whirlpool steunt Think Pink

Restaurant La Vaisselle

with Whirlpool MaxiSpace

La Vaisselle

La Vaisselle

De nieuwe MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool is zo ontworpen dat eindeloos veel vaat moeiteloos past. MaxiSpace zorgt dagelijks voor onberispelijk schone borden - en zelfs voor gevulde borden. Want om de extra ruimte van de MaxiSpace te demonstreren, creëerden we voor 1 dag het restaurant La Vaisselle, een Maxi-ervaring.

In restaurant La Vaisselle deed MaxiSpace niet enkel de vaat, hij bereidde er de heerlijkste gerechten. Scroll verder en ontdek al het lekkers bereid in de MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool. Bon appétit!

Aan tafel!

Ontdek heerlijke gerechten bereid door de ster van onze keuken, MaxiSpace

Gemarineerde tomaatjes

Gemarineerde tomaatjes

Geniet van deze heerlijke tomaatjes, die boordevol smaak zijn dankzij de marinerende methode in de vaatwasser. Benieuwd? Download het recept.
Baba ganoush

Baba ganoush

Geniet van je zelfgemaakte baba ganoush, een heerlijke dip met een unieke geroosterde smaak! Én bereid in de vaatwasser! Download het verrassende recept.
Pulled chicken

Pulled chicken

Geniet van sappige en smaakvolle pulled chicken, perfect voor het vullen van taco's of het garneren van nacho's met kaas, bon appétit!
Chocoladesaus

Chocoladesaus

Zelfgemaakte chocoladesaus om je vanille-ijs te verrijken. Smakelijk eten!

De nieuwe MaxiSpace vaatwasser

Maak kennis met de ster van onze keuken

Meer ruimte dankzij de MaxiSpace kuip

Meer ruimte dankzij de MaxiSpace kuip

De ruime MaxiSpace kuip biedt 10%* EXTRA RUIMTE: er blijft geen vuile vaat meer achter op het aanrecht! Plaats extra grote borden tot wel 32 cm in het onderste rek. Het unieke derde rek biedt plaats aan kopjes, kommen en hoge glazen en is voorzien van geïntegreerde waterstralen.
*Vergelijking tussen Whirlpool vaatwassers met standaard kuip en modellen van Whirlpool met een MaxiSpace kuip. Met ‘extra ruimte’ bedoelen we de grotere totale laadruimte tussen de drie rekken.

Meer info over de MaxiSpace