Supreme Silence droger

Supreme Silence droger

Onze stilste droger* ontworpen voor jouw welzijn.

* Vergelijking van het drooggeluid opgegeven door producenten in het energielabel. Verwezen wordt naar Whirlpool Supreme Silence 8kg en 9kg TD met 59dbA (december 2020).
Scopri la lavatrice più silenziosa

Stille prestaties

Onze stilste droger*

Uitstekende droogprestaties hoeven niet langer de rust in huis te verstoren.
De nieuwe Supreme Silence droger maakt stille prestaties mogelijk, door het geluid en de trillingen te minimaliseren dankzij de speciale motor, de geluidsabsorberende structuur en het superieure vakmanschap. Elk onderdeel draagt bij tot een vermindering van de geluidsproductie en draagt bij aan een geluidsniveau van slechts 59 dBA tijdens de droogcyclus.
Voor een droogervaring die thuis nooit zinvolle momenten bederft.
* Vergelijking van het drooggeluid zoals opgegeven door de producenten in het energielabel. Verwezen wordt naar Whirlpool Supreme Silence 8kg en 9kg TD met 59dbA (december 2020)
Geweldige prestaties vinden plaats in stilte

InverterMotor

Geweldige prestaties vinden plaats in stilte

De Supreme Silence droger is voorzien van de innovatieve InverterMotor, die in staat is om geluid en trillingen te minimaliseren door de snelheid van de motor te optimaliseren gedurende de cyclus.
Voor een stillere werking die altijd uitzonderlijke droogresultaten oplevert.
Ontworpen om ongelooflijk stil te zijn

Zen Body Structuur

Ontworpen om ongelooflijk stil te zijn

De Whirlpool Supreme Silence droger vermindert de geluidsproductie in alle richtingen en minimaliseert ook trillingen dankzij de robuuste Zen Body Structuur, de speciale Zen Side Panels en het Zen Sound Pack, met een uniek ontwerp voor de wanden met vierkanten van verschillende afmetingen die in staat zijn om zowel lage als hoge frequenties te absorberen.
Zo draagt elk onderdeel van de droger bij tot ongelooflijk stille prestaties.
6TH SENSE technologie

6TH SENSE technologie

Als het op de wasroutine aankomt, is energie besparen belangrijk.
De Whirlpool Supreme Silence droger weet precies hoe hij perfecte resultaten moet garanderen bij elk soort lading, dankzij de geavanceerde 6TH SENSE technologie.
Deze exclusieve functie detecteert automatisch de vochtigheidsgraad in de trommel en past de cyclusduur daarop aan, voor onberispelijke droogprestaties met grote besparingen: tot 47% aan energie* .
*Resultaten verkregen bij een halfvolle Cotton cyclus met vs zonder 6TH Sense.
HeatPump technologie
AutoCleaning Condensor
Duofilter
Technologie pompe à chaleur
  • Warmte hergebruiken is belangrijk

    De Supreme Silence droger is altijd in staat om gelijkmatig drogen te garanderen en minder elektriciteit te gebruiken dankzij de HeatPump technologie. Het speciale systeem werkt met een gesloten circuit dat het mogelijk maakt om de voorverwarmde lucht te recyclen wanneer dat nodig is, zonder dat er extra energie nodig is tijdens de cyclus.

Condenseur AutoCleaning
  • Vergeet het schoonmaken van de condensor filter: bespaar moeite

    De nieuwe Supreme Silence droger is voorzien van AutoCleaning Condensor, een condensorfilter dat zichzelf bij elke cyclus automatisch reinigt, waardoor er minder tijd nodig is voor het onderhoud van de droger en de prestaties in de loop van de tijd geoptimaliseerd worden. Voor een nieuwe, moeiteloze en stressvrije ervaring die er toe doet.

Duofilter
  • Vergeet het lastige onderhoud

    Tijdens de droogcyclus wordt het grootste deel van de pluizen gefilterd door het doeltreffende en praktische DuoFilter, een twee-in-één filtratiesysteem dat is ontworpen om de condensor en de andere onderdelen van de machine zo schoon mogelijk te houden. Dit leidt tot een hoge betrouwbaarheid en betere prestaties in de loop van de tijd.

Stilte thuis is belangrijk

Onze stilste combinatie*

De Supreme Silence combinatie

Onze stilste combinatie*

De combinatie van de nieuwe Supreme Silence droger en Supreme Silence wasmachine creëert ons stilste wasduo* om het dagelijks leven in huis echt te verbeteren.
* Bedoeld voor de combinatie van BestZen 8kg + nieuwe 2021 Whirlpool Supreme Silence 8kg of 9kg
drogers. Vergelijking van het geluid van vrijstaande wasmachines (alle capaciteiten behalve 12kg) en
het drooggeluid van drogers zoals opgegeven door de producenten in het energielabel; berekening uitgevoerd op basis van logschaal (werkelijke geluidsperceptie) van beide gelijktijdig draaiende apparaten (november 2020).