Puree van bloemkool en broccoli met tijm

  • Kopiëren naar bureaublad
Puree van bloemkool en broccoli met tijm main image
Gerelateerd product:
Inductiekookplaten
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
5 Minuten
Kooktijd
22 Minuten
Porties
8 personen
Als u mensen kent die niet van broccoli en bloemkool houden, breng ze dan op andere gedachten met deze delicate puree. Met een scheutje olie is deze delicatesse klaar om alle harten te veroveren, zelfs die van de allerkleinsten.
Puree van bloemkool en broccoli met tijm ingredients
Glutenvrij
Veganistisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Broccoli 500 g
  • Bloemkool 500 g
  • Knoflook 1 teentje
  • Tijm Een paar takjes
  • Extra vierge olijfolie 4 eetlepels
  • Zout en peper .

Beschrijving

1. Was de broccoli en bloemkool, en verwijder de harde delen. Snijd ze in kleine bosjes.
2. Zet een steelpan op de kookplaat, voeg 1 liter water toe, het teentje knoflook en een paar blaadjes tijm. Voeg zout toe.
3. Breng het aan de kook en haal de knoflook eruit.
4. Voeg de broccoli en bloemkool toe.
5. Kook 12-15 minuten tot alles zacht is. Pureer met een staafmixer en voeg een scheutje olie toe. Breng op smaak met de versnipperde tijm en peper.
Inductiekookplaten

Gerelateerd product:

Inductiekookplaten

Wij bieden een brede keuze aan inductiekookplaten voor intuïtief en moeiteloos koken.

Gerelateerde recepten