Tonijnsteak met tijm, pompoenzaden en zonnebloempitten

  • Kopiëren naar bureaublad
Tonijnsteak met tijm, pompoenzaden en zonnebloempitten main image
Gerelateerde technologie:
Inductiekookplaten
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
8 Minuten
Kooktijd
10 Minuten
Porties
4 personen
Dit gerecht is perfect voor iedereen die graag kookt met kwaliteitsvolle ingrediënten en op zoek is naar recepten waarin deze ingrediënten volledig worden benut en de smaak niet wordt verdoezeld. Bij deze bereiding blijft de tonijn de hoofdrolspeler. De grof gesneden zaden, pitten en kruiden omsluiten de tonijn en verbeteren de smaak.
Tonijnsteak met tijm, pompoenzaden en zonnebloempitten ingredients
Glutenvrij

Ingrediënten

  • Tonijn 1 filet van 400 g
  • Tijm Een paar takjes
  • Pompoenzaden 30 g
  • Zonnebloempitten 30 g
  • Extra vierge olijfolie 2 eetlepels
  • Zout en peper .

Beschrijving

1. Snijd de tonijn in dikke moten van 4 cm, bestrijk deze met olie en voeg de tijm, zout en peper toe.
2. Hak de pompoenzaden en de zonnebloempitten grof.
3. Wikkel de tonijnmoten in de grof gehakte zaden en pitten.
4. Plaats de grillpan op de kookplaat.
5. Verwarm.
6. Doe de tonijn in de grillpan en bak aan elke kant 3 minuten.
7. Serveer de tonijn met enkele groentes.
Inductiekookplaten

Gerelateerde technologie:

Inductiekookplaten

Wij bieden een brede keuze aan inductiekookplaten voor intuïtief en moeiteloos koken.

Gerelateerde recepten