1. Scheid de marjoleinblaadjes van het takje en voeg ze toe aan het paneermeel
2. Voeg 2 eetlepels extra vierge olijfolie toe en meng dit samen
3. Leg de filet op de snijplank en snijd hem over de lengte doormidden, laat het onderste deel eraan zitten
2.
3.
4. Leg de filet in het paneermeel en druk het lichtjes aan zodat het aan de vis blijft plakken
5. Vouw de filet tot een vlecht en plaats vervolgens op de Crispplaat.
6. Gebruik het hoogste rooster en plaats de Crispplaat in de microgolfoven op het rooster.
4.
5.
6.
7. Selecteer Crisp Fry, gepaneerde visfilets en druk op Start
8. Snijd tijdens het koken de mango doormidden en verwijder het vruchtvlees
9. Mix het vruchtvlees met het limoensap en een snufje zout
7.
8.
10. Serveer de visfilets als ze klaar zijn met de mangosaus en bestrooi ze met gemalen walnoten.
Gerelateerde technologie:
DualCrisp magnetron
Met DualCrisp, een exclusieve functie van Whirlpool, geniet je van een niet te evenaren knapperigheid aan de buitenkant en malsheid aan de binnenkant. De twee emissiepunten in de magnetron omhullen het voedsel volledig en koken deze gelijkmatig vanaf de bodem.