Spinazie en ricotta taart

  • Kopiëren naar bureaublad
Spinazie en ricotta taart main image
Gerelateerde technologie:
Crisp magnetron
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
25 Minuten
Kooktijd
12 Minuten
Porties
4 personen
Spinazie en ricotta taart ingredients
Vegetarisch

Ingrediënten

  • Bladerdeeg 500 g
  • Bevroren spinazi 500 g
  • Gezoute ricotta 300 g
  • Geklopt ei 1
  • Parmezaanse kaas 30 g
  • Pecorino 30 g
  • Nootmuskaat -
  • Peper een sneufje
  • Smeltkaas plakjes 5
  • Melk een paar druppels

Beschrijving

1. Kook de spinazie en laat uitlekken. Hak deze grof en voeg de ricotta, het ei, de kazen, zout, peper en nootmuskaat toe. Meng goed.
2. Bestrooi het Crisp® bord met paneermeel, verdeel het bladerdeeg in twee stukken. Gebruik de helft om het Crisp® bord te bedekken, waarbij de buitenranden iets dikker zijn.
3. Bedek eht deeg met plakjes kaas en giet het spinazie en kaasmengsel eroverheen. Bedek met het resterende bladerdeeg, duw de buitenranden dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bestrijk met de eierdooier en een scheutje melk. Bak gedurende 12 minuten op de Crisp® functie.
Crisp magnetron

Gerelateerde technologie:

Crisp magnetron

Met de Crisp-functionaliteit geef je je voedingsmiddelen een knapperige en gouden buitenkant.

Gerelateerde recepten