Een recept dat mensen helpt om het lichaam te reinigen na alle vakantiemaaltijden en weer gezonder te gaan eten.
Ingrediënten
- Kipfilet 600 gram
- Gemengde quinoazaden 200 gram
- Sinaasappel 1
- Limoen 1
- Mesclun 150 gram
- Rozemarijn 1 takje
- Extra vierge olijfolie 2 eetlepels
- Zout
- Peper
Beschrijving
1. Leg de kipfilets in de kom met de quinoa om te hechten en leg ze op de crispplaat.
2. Voeg de sinaasappel- en limoenschil toe en bestrijk ze met de olie met behulp van het takje rozemarijn.
3. Plaats het geheel in de magnetron en stel de Dual Crisp-functie en kooktijd in op 12 minuten.
1.
2.
3.
4. Snijd en pers de limoen en sinaasappel, voeg de olie en het zout toe en klop tot een mengsel.
5. Haal de kip uit de oven en snijd hem in plakjes.
6. Plaats de plakjes op borden met de mesclun (sla) en breng het op smaak met de citrussaus.
4.
5.
6.
7.