Ontdek de innovatie
van de revolutie
in je vaatwasser.

Het PowerDry systeem zorgt voor optimale droogresultaten dankzij het innovatieve dubbele luchtcirculatiesysteem. Dit is een volledig gesloten luchtcirculatiesysteem dat stoom uit de vaatwasser onttrekt en afvoert, en in de plaats daarvan koele lucht in de vaatwasser blaast. Zo zijn de binnenkant van de vaatwasser en de vaat volledig vrij van stoom en vocht wanneer u de deur opent. Het PowerDry systeem zorgt voor optimale droogresultaten dankzij het innovatieve 3D-luchtstroomsysteem.

Ultiem
vlekkeloos drogen.

Plaats uw glazen rechtstreeks vanuit de vaatwasser op de tafel, zonder ze te moeten afdrogen, want ze zijn vlekkeloos glanzend.

Zelfs plastic
voorwerpen.

Uitstekende droogresultaten zelfs bij plastic voorwerpen, zodat u ze meteen terug in de kast kan plaatsen.

Klik op de deur
direct als het afwasprogramma is beëindigd.

Geen stoom
wanneer u de deur opent.

Geen handdoek nodig,
de vaat is perfect droog.

Klik op de deur direct als het afwasprogramma is beëindigd.

Geen stoom
wanneer u de deur opent.

N°1 in
afwassen en drogen in
slechts één uur.*

Geen voorspoelen.
28 krachtige waterstralen.

De intelligente 6TH SENSE sensoren detecteren hoe vuil de vaat is en regelen in functie daarvan de waterdruk van de 28 krachtige stralen in de PowerClean-zone.

+10 borden.
Verticaal laden van potten.***

Het uniek verticaal plaatsen van potten en pannen creëert ruimte voor 10 extra borden. Maximale flexibiliteit van de korven om elke vorm van vaatwerk te plaatsen. Plaats voor wel 13 couverts

De N°1 in afwassen en drogen
in slechts één uur

Ontdek de innovatie van de revolutie in onze vaatwassers. Vooruitstrevende technologie en een modern design maken onze vaatwassers uniek. We garanderen u altijd een vlekkeloos schone en glanzende vaat.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken

-->